Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Οι Έλληνες να δουλεύουν μέχρι τα 67 σαν σκλάβοι για να πληρώνουν τους ακαμάτηδες πολιτικάντηδες με τα 0 ένσημα και τους λαθρομετανάστες που έπεσαν με αλεξίπτωτο στην Ελλάδα, την γη της επαγγελίας και των επιδομάτων. Αυτή είναι η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα, κυβερνούν άνθρωποι με αδούλευτα χέρια και με πόρνες ψυχές. Σκύβουν και υποκλίνονται σε όποιον τους δώσει τα περισσότερα αργύρια και ξεπουλούν το μέλλον των παιδιών μας. Αυτοί είναι οι εχθροί μας και αυτούς θα νικήσουμε, γιατί η Ελλάδα θα ζήσει. Ζήτω η Νίκη!

Νίκος Π.

Η εφημερίδα του Σύριζα, «Αυγή», προετοιμάζει τον Καμμένο: Οι διεθνείς τοκογλύφοι θέλουν 180 ψήφους για την προδοσία της Μακεδονίας – Ετοιμάσου να ψηφίσεις!

Μια χούφτα παρακρατικοί το πρωί κατάλαβαν τα Προπύλαια και το Σύνταγμα για να μην ακουστεί τίποτα που να είναι πατριωτικό, Ελληνικό και ορθόδοξο. Το ελλαδικό κράτος σε ρόλο ταξιθέτριας ως συνήθως έβαλε στον πάγο τους νόμιμους πολίτες που στην ουσία δεν έχουν το δικαίωμα να διαμαρτυρηθούν και άφησε τα “παιδιά με τα ρόπαλα και τα κράνη” να αλωνίζουν. Μόλις έπιασε η ζέστη κουράστηκαν οι αναρχοφραπεδορουφήχτρες και έφυγαν για να πάνε να πιουν το απογευματινό καφεδάκι τους. Οι συγκεντρώσεις έγιναν ήθελαν δεν ήθελαν και για όποιον βιαστεί να πει ότι δεν είχαν επιτυχία ας περιμένει λίγο την νύχτα των εκλογών. Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Η.Τ.

Οργή Ζεϊμπέκ Χουσεΐν για όσους αντιδρούν στα τούρκικα νηπιαγωγεία – Απαιτεί διώξεις από τον Γαβρόγλου!

Στο Παρίσι άλλη μια επίθεση από φανατικό “ενσω-ματωμένο” ισλαμιστή. Μυαλό όμως δεν βάζουμε, είναι σαν να βλέπεις να μπαίνουν ποντίκια στο σπίτι σου, να αρρωσταίνει κόσμος αλλά να μην κλείνεις την πόρτα. Όταν έρθει η ώρα που τα ποντίκια θα φάνε εσένα θα είναι αργά γιατί θα είναι πολλά περισσότερα από εσένα. Είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας αυτό; Ας ρωτήσουν τους 8 τραυματίες της τελευταίας επίθεσης στο Παρίσι όσοι αμφιβάλλουν. Εμείς σταθερά και στις επόμενες εκλογές Χρυσή Αυγή για να μπει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Ν.Σ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-14-maiou-2018#ixzz5FQKYstBf

Exit mobile version