Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στο ίδιο έργο θεατές: Πακιστανοί «επενδυτές» λήστευαν ομοεθνείς τους στην… Πάτρα!

Συνεχίζονται τα «καλά» της πολυπολιτισμικότητας και της αθρόας λαθρομετανάστευσης στην Πάτρα

Μετά τις συγκρούσεις μεταξύ αλλοδαπών διαφορετικών εθνικοτήτων, τις δολοφονίες και τα δημοσιεύματα για προμήθεια όπλων, σειρά πήραν οι οργανωμένες συμμορίες ληστών. Τον τρόμο είχε σκορπίσει μέσα σε μόλις δυο 24ωρα στους Πακιστανούς που ζουν στην Πάτρα μια πολυμελής σπείρα ομοεθνών τους και Αφγανών συνεργών τους, οι οποίοι τους ακινητοποιούσαν στον δρόμο ή εισέβαλαν στα σπίτια τους και τους χτυπούσαν για να τους ληστέψουν.

Από την περασμένη Τρίτη ως την Πέμπτη, οι συνολικά 11 αλλοδαποί κακοποιοί είχαν ληστέψει πέντε Πακιστανούς χτυπώντας τους ή τραυματίζοντάς τους με αιχμηρό αντικείμενο. Μάλιστα, δυο από τα θύματά τους τα λήστεψαν δυο φορές! Από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφαλείας εντοπίστηκε ένας 23χρονος που συνελήφθη και ταυτοποιήθηκαν τέσσερις από τους υπόλοιπους δέκα Αφγανούς και Πακιστανούς ληστές ηλικίας 38, 33, 27 και 20 χρόνων, οι έρευνες για τον εντοπισμό των οποίων συνεχίζονται.

Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτι των μελών της σπείρας στην Πάτρα, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 989 λαθραία πακέτα τσιγάρων και 60 συσκευασίες με τρία κιλά λαθραίου καπνού, 940 ευρώ, έξι ελληνικά διαβατήρια και διάφορα έγγραφα.

Βέβαια αυτές οι ταυτοποιήσεις και οι λίγες συλλήψεις δεν λύνουν το πρόβλημα, στην χώρα των «ανοιχτών συνόρων» ο κάθε λαθρομετανάστης μπορεί να απολαμβάνει όλα τα προνόμια που του παρέχει το ανθελληνικό κράτος και εάν κάποτε συλληφθεί τότε θα σπεύσουν άμεσα «αλληλέγγυοι» και ΜΚΟ ώστε να αφεθεί ελεύθερος και να συνεχίσει τα ίδια. Για να αντιμετωπιστούν όλα αυτά τα φαινόμενα χρειάζεται πρώτα από όλα πολιτική βούληση και μόνο η Χρυσή Αυγή την έχει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sto-idio-ergo-theates-pakistanoi-ependutes-lhsteuan-omoethneis-tous-sthn-pa#ixzz5FUvyU1dE

Exit mobile version