Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΟΚ στην Πάτρα: Κυκλοφορούν κι οπλοφορούν οι λαθρομετανάστες – Απείλησαν Έλληνα οδηγό φορτηγού για να τους βάλει σε πλοίο!

ΣΟΚ στην Πάτρα: Κυκλοφορούν κι οπλοφορούν οι λαθρομετανάστες - Απείλησαν Έλληνα οδηγό φορτηγού για να τους βάλει σε πλοίο!

Η κατάσταση στην Πάτρα ολοένα και εκτραχύνεται και δεν πρόκειται να έχει ευτυχή κατάληξη, όπως δείχνουν τα πράγματα. Οι λαθρομετανάστες, όπως είχαμε σημειώσει και σε προηγούμενη ανάρτηση διαθέτουν πλέον πυροβόλα όπλα και δεν διστάζουν να τα χρησιμοποιήσουν.

Όπως μεταδίδεται, λοιπόν, από τα τοπικά μέσα, στο Λιμάνι των Πατρών, Έλληνας οδηγός φορτηγού απειλήθηκε από λαθρομετανάστη, προκειμένου να τους αφήσει να εισέλθουν στον χώρο του οχήματός του, ώστε να μπουν στο πλοίο για την Ιταλία. Μάλιστα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των λιμενικών ακούστηκε και πυροβολισμός, προφανώς στον αέρα στο πλαίσιο των απειλών του λαθρομετανάστη προς τον Έλληνα οδηγό.

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου:

«Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας ανακοινώνεται ότι απογευματινές ώρες της 12-05- 2018, Έλληνας οδηγός φορτηγού-οχήματος προσήλθε στην Υπηρεσία μας και υπέβαλλε μήνυση κατ’ αγνώστων σύμφωνα με την οποία αλλοδαπός τον εξύβρισε και τον απείλησε με τη χρήση όπλου ενώ βρισκόταν εντός της καμπίνας του κατά τη διάρκεια της ζύγισης του οχήματος του στην πλάστιγγα του Νότιου Λιμένα Πατρών προκειμένου να τον αφήσει να βάλει μετανάστες εντός του φορτίου του προπορευόμενου οχήματος χωρίς να γίνει αντιληπτός από τον οδηγό αυτού και από στελέχη του Κ.Λ Πάτρας.

Εν συνεχεία ο ανωτέρω αλλοδαπός τράπηκε σε φυγή.

Από Υπηρεσία μας διενεργείται προανάκριση και πραγματοποιούνται έρευνες προς ανακάλυψη άγνωστου δράστη».

Είναι απολύτως βέβαιο πως η ανοχή της κυβέρνησης προς τους λαθρομετανάστες θα οδηγήσει σύντομα σε νεκρό Έλληνα πολίτη ή ακόμα και σε μαζική ένοπλη εξέγερσή τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sok-sthn-patra-kukloforoun-ki-oploforoun-oi-lathrometanastes-apeilhsan-ellh#ixzz5FUwZukuV

Exit mobile version