Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα δυναμική παρέμβαση Όρμπαν κατά της λαθρομετανάστευσης και της «ναυαγισμένης φιλελεύθερης δημοκρατίας»

Με μια ακόμη δυναμική ομιλία-τοποθέτηση, ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν άρχισε επίσημα την τέταρτη θητεία του την Πέμπτη, λέγοντας ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να εγκαταλείψει τους «εφιάλτες των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης».

Στην πρώτη ομιλία του ενώπιον του νέου Κοινοβουλίου, ο Όρμπαν δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «αντικαταστήσαμε την ναυαγισμένη φιλελεύθερη δημοκρατία με την χριστιανική δημοκρατία του 21ου αιώνα, που προσφέρει εγγυήσεις για την ελευθερία των ανθρώπων, την ασφάλεια».

Μιλώντας για την κυβέρνησή του, είπε ότι «στηρίζει το παραδοσιακό οικογενειακό μοντέλο του ενός άνδρα και της μιας γυναίκας», ενώ ο Ούγγρος πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα αγωνιστεί εναντίον των ποσοστώσεων μετεγκατάστασης «προσφύγων» της Ε.Ε. Υπενθυμίζουμε ότι ο Όρμπαν επανεξελέγη για τρίτη συνεχόμενη τετραετία τον περασμένο μήνα και είναι ήδη ο μακροβιότερος πρωθυπουργός στην Ουγγαρία.

Για μια ακόμη φορά, γίνεται αντιληπτό γιατί τα διάφορα «παπαγαλάκια» του Σόρος, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς, βγάζουν τόσο μένος εναντίον του Όρμπαν. Είναι η Πατριωτική πολιτική του που ωθεί τα εξαρτημένα αντανακλαστικά τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-dunamikh-parembash-ormpan-kata-ths-lathrometanasteushs-kai-ths-nauagism#ixzz5FUwtIPJR

Exit mobile version