Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Αγαπητά μου παιδιά της Χρυσής Αυγής θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για την προσπάθεια που κάνετε και για το πείσμα σας να επιμένετε για όλα αυτά που πιστεύετε. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είστε οι μόνοι που αντιστέκονται και η μόνη μας Έλπιδα. Αυτό ήταν και το αιώνιο εμπόδιο όσων ήθελαν να μας κατακτήσουν. Οι λίγοι, οι πιστοί και οι αμετανόητοι που δεν λογάριαζαν τίποτα, δεν άκουγαν την λογική αλλά την Ελληνική καρδιά τους. Αυτοί που πολεμούσαν πάντα για το αδύνατο και στο τέλος νικούσαν. Είστε αυτοί που συνεχίζετε τον αιώνιο αγώνα του πνεύματος ενάντια στην ύλη. Έχετε τον απόλυτο σεβασμό μου και την στήριξη μου μέχρι το τέλος. Είστε το μέλλον της Ελλάδος!

Παναγιώτα, συνταξιούχος εκπ/κος, Αθήνα

Παραλίγο να καταλήξει σε τουρκική φυλακή ο Μητσοτάκης: Πιάστηκε χωρίς διαβατήριο στα σύνορα! Αυτός θα κυβερνήσει την Ελλάδα;

Η Πάτρα εάλω! Δεν πάει άλλο η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες στο λιμάνι. Έχει γίνει Καμπούλ η πόλη, δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε και όποιος τολμάει δέχεται απειλές και τρέμει το φυλλοκάρδι του αν επιστρέψει ολόκληρος στο σπίτι του. Οι μαχαιροβγάλτες κάνουν κουμάντο και η αστυνομία όπου δεν είναι ανύπαρκτη κάνει ότι δεν τους βλέπει. Μας έχουν καταστρέψει τις ζωές και κανείς δεν ενδιαφέρεται εκτός από την Χρυσή Αυγή. Εύχομαι ότι καλύτερο για σας και σύντομα να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Δ.Ε.

Νέο όργιο αιματηρής βίας από το ρατσιστικό κράτος του Ισραήλ: Δεκάδες νεκροί και τραυματίες στην Γάζα

Οι συριζαίοι και οι ΝΔούλοι νομίζουν ότι όλοι οι Έλληνες είναι σαν τα μούτρα τους. Νομίζουν ότι όπως αυτοί πατάνε επί πτωμάτων για να αναρριχηθούν στην εξουσία έτσι κάνουν όλοι. Μέγα λάθος και αυτός είναι και ο λόγος που θα τους κάνει να πέσουν. Υποτιμούν το Έθνος και γι αυτό το Έθνος θα τους τιμωρήσει όπως τους αρμόζει. Όλα στην ζωή είναι απλά μαθηματικά και μερικά πράγματα είναι αναπόφευκτα. Δεν μπορεί να τους σώσει καμμία τηλεόραση και καμμία εφημερίδα. η ώρα της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού και των Ελλήνων έρχεται!

Κ.Σ. 

ΣΟΚ στην Πάτρα: Κυκλοφορούν κι οπλοφορούν οι λαθρομετανάστες – Απείλησαν Έλληνα οδηγό φορτηγού για να τους βάλει σε πλοίο!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-15-maiou-2018#ixzz5FW6NN7Xd

Exit mobile version