Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για αυτά τα παιδιά δεν θα υπάρξει “ανθρωπιστική παρέμβαση” – Ειδεχθές έγκλημα πολέμου από ΗΠΑ, Ισραήλ στα εγκαίνια της Πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ!

Για αυτά τα παιδιά δεν θα υπάρξει “ανθρωπιστική παρέμβαση” - Ειδεχθές έγκλημα πολέμου από ΗΠΑ, Ισραήλ στα εγκαίνια της Πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ!

Νεκρά παιδιά και άνθρωποι με ειδικές ανάγκες από τους ισραηλινούς που άνοιξαν πυρ και έριχναν στο «ψαχνό»

59 νεκροί και χιλιάδες τραυματίες είναι ο απολογισμός από την χθεσινή επίδειξη ισχύος επί βρεφών που πραγματοποίησε ο Ισραηλινός στρατός την ώρα που διεξάγονταν τα εγκαίνια – πρόκληση της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ. Μεταξύ των νεκρών είναι 8 παιδιά ηλικίας κάτω από 16 χρονών, ένα βρέφος που κατέληξε από εισπνοή χημικών αερίων και τουλάχιστον ένας άνδρας σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Πρόκειται για ένα ειδεχθές έγκλημα πολέμου, το οποίο δεν είναι καν διαφιλονικούμενο, αφού ο δράστης κομπάζει για το «κατόρθωμά» του επί των πτωμάτων, λέγοντας ότι έχει δικαίωμα στην… άμυνα. Τώρα τι σόι άμυνα μπορούν να «βγάλουν» οι ισραηλινοί κομάντος επί βρεφών είναι… άλλη συζήτηση.

Η «διεθνής κοινότητα» υποτίθεται ότι «καταδίκασε» τα όσα γίνανε, αλλά δεν είδαμε να συγκαλείται ούτε το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ούτε να εκτοξεύονται ρουκέτες για συνετισμό του εν λόγω κράτους – εγκληματία πολέμου. Υποκριτικά δάκρυα και ανέξοδα λόγια μονάχα.

Με την προβοκάτσια κατά του Άσαντ βιάστηκαν να βομβαρδίσουν χωρίς αποδείξεις, ενώ τώρα κάνουν ό,τι κάνανε και με το παράνομο πυρηνικό οπλοστάσιο του Ισραήλ. Παριστάνουν ότι δεν είδανε τίποτα, καθιστάμενοι συνένοχοι στο έγκλημα.

Όσον αφορά τους εγχώριους… “ανθρωπιστές” μην περιμένετε καμία ουσιαστική κίνηση. Μια από τις παροιμίες που ακολουθούν ευλαβικά είναι το “μην δαγκώνεις το χέρι που σε ταΐζει”.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gia-auta-ta-paidia-den-tha-sunedriasei-to-sumboulio-asfaleias-tou-ohe-eidec#ixzz5FYVj4DHj

Exit mobile version