Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: Το κράτος ανάβει “πράσινο φως” για την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση!

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: Το κράτος ανάβει “πράσινο φως” για την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση!

Την περασμένη εβδομάδα έγινε στην Μυτιλήνη μία δίκη το αποτέλεσμα της οποίας είναι άκρως ανησυχητικό για τα όσα πρόκειται να συμβούν στην Πατρίδα μας!  Σημειώνεται ότι σύμφωνα με καταγγελίες τόσο του Ερυθρού Σταυρού, όσο και δημάρχων της περιοχής του Έβρου, αλλά και της ευθείες απειλές του Ερντογάν, η Ελλάδα πρόκειται να πλημμυρίσει από λαθρομετανάστες τους επόμενους μήνες! 

Κατηγορούμενοι στη δίκη ήταν τρεις Ισπανοί, μέλη ΜΚΟ, οι οποίοι μαζί με δύο μουσουλμάνους, οι οποίοι είχαν διαβατήρια Δανίας με ένα υπερσύγχρονο σκάφος ρυμούλκησαν ένα σκάφος με λαθρομετανάστες, τους οποίους αποβίβασαν στην Λέσβο. Οι άνδρες του Λιμενικού τους συνέλαβαν τότε για παράνομη διακίνηση ανθρώπων, αφού σύμφωνα με τις ένορκες καταθέσεις των Αξιωματικών του Λιμενικού, η βάρκα με τους αλλοδαπούς δεν βρισκόταν σε κίνδυνο!

Οι πιέσεις που ασκήθηκαν στην Ελλάδα για την αθώωση των δουλεμπόρων ήταν ισχυρές…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ. Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-pou-kukloforei-aurio29#ixzz5Fa0JRNp2

Exit mobile version