Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ασεβής Μητσοτάκης που δένει τα κορδόνια του μπροστά σε άγημα (!) χαρακτήρισε τους διωγμούς των Ελλήνων στην Ίμβρο ως «ειρηνική συνύπαρξη» – ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια νέα πρόκληση εις βάρος των Ελλήνων, αυτή τη φορά της Ίμβρου, προέβη ο ανεκδιήγητος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Το μόνο που μένει υπό αμφισβήτηση είναι αν προέβη σε αυτή την ύβρη από απαράμιλλη αγραμματοσύνη επιπέδου Τσίπρα ή για υποτέλεια στην ξεπερασμένη από την πραγματικότητα πολιτική της «ελληνοτουρκικής φιλίας».

Μιλώντας, λοιπόν, στην Ίμβρο ο Μητσοτάκης είπε πως εύχεται «η Ίμβρος πραγματικά να γίνει αυτό το οποίο όλοι θέλουμε, ένα παράδειγμα προς μίμηση ειρηνικής συνύπαρξης και συμβίωσης μεταξύ της ελληνικής και της τουρκικής κοινότητας».

Εμείς απλώς να θυμίσουμε στον Μητσοτάκη ότι τα νησιά της Ίμβρου και της Τενέδου, τα οποία παραχωρήθηκαν καταχρηστικά στην Τουρκία με την συνθήκη της Λωζάννης έπρεπε να είχαν με βάση την ίδια συνθήκη καθεστώς αυτονομίας. Όμως από την επόμενη ημέρα της υπογραφής της συνθήκης υπέστησαν διαρκείς και επίμονες προσπάθειες από το τουρκικό κράτος, προκειμένου να εξαφανιστούν οι Έλληνες, οι οποίες περιελάμβαναν δήμευση περιουσιών, στυγερά και ατιμώρητα εγκλήματα και φυσικά τους εκτοπισμούς που ανέκαθεν σημάδεψαν την περιβόητη «ειρηνική συνύπαρξη» των δύο κοινοτήτων.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι πρόκειται περί αγραμματοσύνης και όχι συνέχεια των άριστων σχέσεων της ΝΔ με τον Ερντογάν η αιτία για αυτές τις αισχρές δηλώσεις. Και μάλλον περί αυτού πρόκειται, αφού μιλάμε για τον Μητσοτάκη που κόντεψε να ζήσει το “Εξπρές του Μεσονυχτίου” γιατί δεν ήξερε να περάσει τα σύνορα. Και θέλει να γίνει και… πρωθυπουργός.

ΥΓ. Στην φωτογραφία του άρθρου απεικονίζεται ο ασεβής πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος μετά από μια… υπερπατριωτική δήλωση στην Αλεξανδρούπολη, πήγε και έδεσε τα κορδόνια του μπροστά στο άγημα! Ασεβής, άσχετος και υποκριτής!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aischrh-proklhsh-kata-twn-ellhnwn-ths-imbrou-apo-ton-mhtsotakh-paradeigma-p#ixzz5Fa0Xqhoa

Exit mobile version