Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ιστοσελίδα του Κούλογλου αποκαλύπτει: Προδοσία της Μακεδονίας τώρα, erga omnes σε δυο χρόνια και… αν!

Η ιστοσελίδα του Κούλογλου αποκαλύπτει: Προδοσία της Μακεδονίας τώρα, erga omnes σε δυο χρόνια και… αν!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Κούλογλου, που είναι ευρωβουλευτής του Σύριζα και άρα γνωρίζει εκ των έσω τα περί της διαπραγμάτευσης, διπλωματικές πηγές δίνουν πιθανότητες 70 – 30 για εξεύρεση προδοτικής λύσης για το ονοματολογικό των Σκοπίων στην επικείμενη συνάντηση Τσίπρα με Ζάεφ.

Οι συριζαίοι έχουν από την πλευρά τους συμφωνήσει σε σύνθετη ονομασία, αυτό το διαφημίζουν και στο εσωτερικό άλλωστε. Όσον αφορά τα Σκόπια και τα περιβόητο «erga omnes» σημειώνεται ότι θα πάρουν άμεσα ενταξιακές ημερομηνίες και θα τους δοθεί μία περίοδος ενός ή δύο χρόνων προκειμένου να προχωρήσουν στις απαραίτητες αλλαγές.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα του Κούλογλου γράφει:

«Σε αντάλλαγμα, τα Σκόπια θα πάρουν ημερομηνία έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ε.Ε. καθώς και τη δέσμευση ότι θα ενταχθούν στο ΝΑΤΟ όταν αλλάξει η συνταγματική ονομασία. Ο χρονικός ορίζοντας γι αυτή την αλλαγή είναι ένα έως δύο χρόνια, και οι διαπραγματεύσεις του επόμενου διημέρου θα εστιάσουν στις εγγυήσεις και την «μη αναστρεψιμότητα» αυτής της συμφωνίας.»

Το όλο ζητούμενο για τους συριζαίους τώρα είναι να καταφέρουν να εκθέσουν όσο περισσότερους μπορούν από την υποτιθέμενη αντιπολίτευση, γι’ αυτό και θα επιστρατευτούν διάφοροι κοινοβουλευτικοί τακτικισμοί, όπως οι διαρροές για ψήφο από 180.

Εμείς από την πλευρά μας να επαναλάβουμε: ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-istoselida-tou-kouloglou-apokaluptei-prodosia-ths-makedonias-twra-erga-om#ixzz5FaxAyBDp

Exit mobile version