Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σάλος στην Γερμανία, επειδή δύο τούρκοι ποδοσφαιριστές φωτογραφήθηκαν με τον Ερντογάν – Στην Ελλάδα φωτογραφίζεται με τους “βουλευτές του”!

Σάλος στην Γερμανία, επειδή δύο τούρκοι ποδοσφαιριστές φωτογραφήθηκαν με τον Ερντογάν - Στην Ελλάδα φωτογραφίζεται με τους “βουλευτές του”!

Έντονη κατακραυγή επικρατεί στην Γερμανία από την επιλογή δύο τούρκων ποδοσφαιριστών της πολυεθνικής «εθνικής» τους ομάδας να φωτογραφηθούν με τον Ερντογάν.

Ακόμα και τούρκοι βουλευτές του αντίστοιχου γερμανικού κοινοβουλίου εξαπέλυσαν μύδρους εναντίον των δύο αυτών ποδοσφαιριστών. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα του πρώην αρχηγού των Πρασίνων Τζεμ Έζντεμιρ, ο οποίος είπε: “Αυτό που έκαναν αυτοί οι δύο είναι απίστευτο, αυτά δεν γίνονται. Περιμένω και από τους δύο να δηλώσουν ξεκάθαρα ότι αποστασιοποιούνται. Ενέδωσαν στο φθηνό σόου προπαγάνδας για έναν απολυταρχικό ηγεμόνα”.

Στην Ελλάδα αντίστοιχα, βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου συνέρρεαν στην Θράκη για να παραστούν στην ομιλία του Ερντογάν και διαρκώς εξυπηρετούν τα συμφέροντά του, εντός των τειχών της Βουλής. Και δεν υπάρχει καμία αντίδραση. Μην μας καλέσει και στην επιτροπή «δεοντολογίας» ο κυρ. πρόεδρος να μας μαλώσει…

Η φωτογραφία των δύο βουλευτών του Σύριζα Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχάν Καραγιουσούφ είναι από την πρόσφατη ομιλία του Ερντογάν στην Θράκη, όπου μίλησε περήφανα για τους “4 βουλευτές του”.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/salos-sthn-germania-epeidh-duo-tourkoi-podosfairistes-ths-ethnikhs-tous-fwt#ixzz5FbLSojA5

Exit mobile version