Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Πριν λίγες εβδομάδες η ΝΔ και ο Κούλης ήταν που έκραζαν τον συνδικαλισταρά της ΔΕΗ που πάτησε με το πόδι του το κενοτάφιο του Αγνώστου Στρατιώτη. Πραγματικά πόσο διπρόσωποι μπορεί να είναι και πόσο εμετικοί μιας που οι ίδιοι δείχνουν ασέβεια απέναντι στους θεματοφύλακες του Έθνους. Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η φωτογραφία του Κούλη, ο οποίος μπροστά στο Στρατιωτικό Άγημα έσκυψε να δέσει τα κορδόνια του. Κούλη, είσαι χειρότερος εσύ και η παράταξη σου και από τους αριστερούς, γιατί τουλάχιστον οι αριστεροί είναι συνεπείς ως προς τις ανθελληνικές τους θέσεις. Eσύ από μπροστά το παίζεις πατριώτης και από πίσω είσαι προδότης!

Δημήτρης Σ.

Ακόμα μια αναγνώριση των ψευτομακεδόνων από τους ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας! Ένοχη σιωπή από τον Μητσοτάκη

Από την μία ο Φίλης και τα συντρόφια του με την άρνηση της γενοκτονίας των Ποντίων και του δήθεν συνωστισμού στην Σμύρνη και από την άλλη ο Κούλης να βαφτίζει ως ειρηνική συνύπαρξη τους διωγμούς των Ελλήνων στην Ίμβρο. Λέγανε πριν τις εκλογές του 2015 ότι ο Σύριζα έχει συνιστώσες, ε, λοιπόν μια από τις συνιστώσες του Σύριζα είναι και η ψοφοδεξιά. Δεν είναι μόνο οι προδοτικές θέσεις που τους ενώνουν αλλά και η κοινή πολιτική, αυτή των μνημονίων και της φτωχοποίησης της Ελλάδας.

Μαρίνα

Γ. Λαγός: Τσίπρας – Μητσοτάκης, ο Μπόλεκ και ο Λόλεκ του Κοινοβουλίου! ΒΙΝΤΕΟ

Καλά τους τα είπε ο Συναγωνιστής Λαγός στην βουλή, πώς θα καταδικάσετε ρε προσκυνημένοι τις δολοφονίες αθώων Παλαιστινίων από το Ισραήλ; Δεν έχει μείνει ούτε ένας από εσάς που να μην έχει φορέσει το κιπά και να μην έχει προσκυνήσει τον Διεθνή Σιωνισμό. Μάλιστα ο κος Λαγός κατέθεσε και φωτογραφίες από τους πρωθυπουργούς που περάσαν να προσκυνούν στο Ισραήλ. Είναι ντροπή, δεν είστε μόνο δολοφόνοι των Ελλήνων αλλά είστε και συνένοχοι σε δολοφονίες που γίνονται σε όλο τον κόσμο από τα συνεταιράκια σας. Μόνο Χρυσή Αυγή για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη!

Σ.Τ.

Ο ασεβής Μητσοτάκης που δένει τα κορδόνια του μπροστά σε άγημα (!) χαρακτήρισε τους διωγμούς των Ελλήνων στην Ίμβρο ως «ειρηνική συνύπαρξη» – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-16-maiou-2018#ixzz5FfEa5InI

Exit mobile version