Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Κουμουτσάκος επιβεβαιώνει την συνενοχή της ΝΔ: Η προδοσία της Μακεδονίας δεν χρειάζεται την έγκριση της Βουλής! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Την ξεκάθαρη θέση της νεοφιλελεύθερης ΝΔ, η οποία ταυτίζεται με την εθνομηδενιστική κυβέρνηση, αναφορικά με την προδοσία της Μακεδονίας ερήμην του Ελληνικού Λαού αποκάλυψε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο αρμόδιος τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ φιλοξενήθηκε σήμερα στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Alpha, όπου ξεδίπλωσε τις θέσεις της νεοφιλελεύθερης και υποκριτικής ψευτοδεξιάς αναφορικά με το Σκοπιανό.

Ενόψει λοιπόν και τις αυριανής συνάντησης Τσίπρα – Ζάεφ στην Σόφια, όπου θα μπουν οι τελικές υπογραφές της προδοσίας, ο Κουμουτσάκος επανέλαβε πως μόνο μέλημα της ΝΔ είναι η αλλαγή του Συντάγματος των Σκοπίων και ας λέγονται όπως θέλουν και να δηλώνουν την ψευτομακεδονική ταυτότητα και γλώσσα.

Αυτό που έχει όμως ιδιαίτερη σημασία είναι ότι ο Κουμουτσάκος, ανταποκρινόμενος στις επιταγές του αμερικανικού παράγοντα, ανοίγει διάπλατα τον δρόμο στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ καλώντας την να μην φέρει την συμφωνία της προδοσίας στην Βουλή, αλλά να την υπογράψει ερήμην του Ελληνικού Λαού και της Βουλής των Ελλήνων. Και μετά φυσικά η ΝΔ ως επόμενη κυβέρνηση θα σπεύσει να την επικυρώσει!

Χρησιμοποιώντας το ψευτοεπιχείρημα ότι και ο Παπούλιας ως υπουργός Εξωτερικών του Πασόκ έτσι είχε αναγνωρίσει τα Σκόπια ως FYROM, παρακάμπτοντας την Βουλή και τον Λαό δήλωσε χαρακτηριστικά: “Η ενδιάμεση συμφωνία δεν κυρώθηκε ποτέ από την Βουλή, η συμφωνία που φαίνεται να συζητάνε είναι ενδιάμεση, δεν είναι οριστική όπως εμείς θέλουμε. Επομένως, δεν χρειάζεται την κύρωση της Βουλής…“.

Διαμηνύουμε σθεναρά προς όλα τα εθνομηδενιστικά και νεοφιλελεύθερα ανδρείκελα των υπερατλαντικών αφεντικών ότι η Χρυσή Αυγή παραμένει ασυμβίβαστη στην πάγια θέση και την ομόθυμη βούληση του Ελληνικού Λαού: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-koumoutsakos-epibebaiwnei-thn-sunenochh-ths-nd-h-prodosia-ths-makedonias#ixzz5FfqkQxNx

Exit mobile version