Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Public Issue: Ενωμένη σαν γροθιά η Χρυσή Αυγή!

Public Issue: Ενωμένη σαν γροθιά η Χρυσή Αυγή!

Το φως της δημοσιότητας είδαν πριν λίγο τα στοιχεία του πολιτικού βαρόμετρου της Public Issue για τον Απρίλιο και τα συμπεράσματα που εξάγονται είναι άκρως ενδιαφέροντα.

Αρχικά, να σταθούμε στο ποσοστό του 56% των Ελλήνων που ζητά εκλογές εδώ και τώρα για να απαλλαχθεί από την εθνομηδενιστική κυβέρνηση, ενώ και η δημοφιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου αγγίζει το 11%.

Δεδομένου ότι για να δηλώσει κάποιος την προτίμησή του στο πρόσωπο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής συνεπάγεται ότι είναι και ψηφοφόρος, αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι τα ποσοστά του κόμματος είναι διψήφια.

Το σημαντικότερο όμως είναι αυτό στην κάρτα με το χαρακτηριστικό στοιχείο του κάθε κόμματος, όπου καταγράφεται η αδιαμφισβήτητη ενότητα της Χρυσής Αυγής.

Ενώ λοιπόν τα χαρακτηριστικά του ΣΥΡΙΖΑ, του δήθεν τρίτου Πασόκ, του Ποταμιού, των ΑΝΕΛ και της Ένωσης Κεντρώων είναι ότι περνάνε κρίση, η Χρυσή Αυγή έχει ως χαρακτηριστικό την ενότητα.

Έτσι λοιπόν θα βαδίσουμε ενωμένοι μέχρι την Νίκη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/public-issue-enwmenh-san-grothia-h-chrush-augh#ixzz5FgnW5Oob

Exit mobile version