Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος στην Ελεύθερη Ώρα: Μοναδική αντίσταση στην Νέα Τάξη Πραγμάτων η Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Είχαμε την τύχη να φιλοξενούμε στον χώρο του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων τον βουλευτή της Β΄ περιφέρειας Αθηνών της Χρυσής Αυγής, τον κύριο Ηλία Παναγιώταρο και όπως θα δείτε είναι πολλά αυτά που αποκαλύπτονται στην συνέντευξη αυτή ….

– Κύριε Παναγιώταρε μετά τον κύριο Μίχο ανεξαρτητοποιήθηκε και ο ευρωβουλευτής Ελευθέριος Συναδινός, ο οποίος μάλιστα μάλλον θα φτιάξει ένα νέο πολιτικό φορέα. Θα έχουν συνέπειες αυτά για την Χρυσή Αυγή;

Η Χρυσή Αυγή έκλεισε αισίως τα 6 χρόνια κοινοβουλευτικής παρουσίας. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, φυλάκισαν τον Αρχηγό της καθώς και την μισή σχεδόν κοινοβουλευτική ομάδα, διώξανε όλη την Κ.Ο., ανέστειλαν την χρηματοδότηση, προέβησαν σε τόσες άρσεις ασυλίας, όσες δεν έχουν γίνει για όλα τα κόμματα της μεταπολιτευτικής περιόδου. Μας «φίμωσαν», μας «εκφόβισαν» και δημιούργησαν και θα δημιουργήσουν κόμματα-αναχώματα στην άνοδο της Χρυσής Αυγής. Και τι κατάφεραν; ΤΙΠΟΤΑ!

Ο οποιοσδήποτε έχει το δικαίωμα να φοβηθεί, να αποχωρήσει, να λιποψυχήσει, να συμβιβαστεί, αφού όμως προηγουμένως παραιτηθεί από την βουλευτική-ευρωβουλευτική έδρα του, μιας και εξελέγη ως υποψήφιος της Χρυσής Αυγής. Ειδάλλως, είναι ανήθικος.

– Πιστεύω ότι αμέσως μετά τις επόμενες εκλογές θα έχουμε συνεργασία ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ όπως στο πρόσφατο παρελθόν συγκυβέρνησαν ΝΔ ΠΑΣΟΚ και ο αρχηγός του τρίτου κόμματος θα είναι και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αυξημένες αρμοδιότητες και προνόμια. Βλέπουμε όμως ότι στον πατριωτικό χώρο δημιουργήθηκαν πολλά νέα κόμματα τα οποία ενδέχεται να πάρουν ψήφους από τη Χρυσή Αυγή και αυτό θα έχει ως συνέπεια να μην είστε τρίο κόμμα. Θέλω τα σχόλια σας για ένα τέτοιο σενάριο.

Όπως προανέφερα, τα εν λόγω κόμματα, είτε λειτουργούν (ανεπιτυχώς) ως αναχώματα, είτε ως έκφραση της ματαιοδοξίας των δημιουργών τους. Σε μια χρονική περίοδο όπου η Πατρίδα βάλλεται από εσωτερικούς-εξωτερικούς εχθρούς το μοναδικό ουσιαστικό κάστρο αντίστασης είναι η Χρυσή Αυγή που χρόνια τώρα έχει δώσει απολύτως επιτυχημένα δείγματα γραφής σε όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τους Έλληνες.

Θυμηθείτε πόσο όμορφα ήταν στον Άγιο Παντελεήμονα, στην πλατεία Αττικής και τις άλλες γειτονιές της Αθήνας, χάρη στην Χρυσή Αυγή. Θυμηθείτε ποιοι κράτησαν ζωντανές τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τα Ίμια, ον Παλαιολόγο, το Γράμμο, το Βίτσι, το Μελιγαλά, του Μακρυγιάννη κ.ά.  Θυμηθείτε ποιοι πρωτοστάτησαν ενάντια σε κάθε ανθελληνική ενέργεια (παρουσίαση ‘’Μακεδονικού’’ λεξικού, Χυτήριο, τζαμί, στο Βοτανικό και παλαιότερα στην Παιανία, ηλεκτρονικές ταυτότητες, αναγραφή θρησκεύματος στις ταυτότητες κλπ., κλπ., κλπ.

Αναρωτηθείτε ποιοι μπορούν να δώσουν λύσεις στα φλέγοντα οικονομικά ζητήματα. Αυτοί που καταχρέωσαν την πατρίδα μας, την έβαλαν στα μνημόνια και ξεπούλησαν τα πάντα στους ξένους και τα κόμματα τους χρωστάνε εκατοντάδες εκατ. ευρώ. Ή αυτοί που δεν χρωστάνε ούτε ένα ευρώ, δεν έχουν δανεισμό, δεν έχουν κρατική επιχορήγηση και ενώ τους πολεμάει όλο το σύμπαν, υπάρχουν και είναι 3η πολιτική δύναμη με ανοδικές τάσεις; Και να δεν είμαστε τρίτο κόμμα, αλλά έχουμε αυξημένα ποσοστά και πάλι επιτυχία δεν θα είναι; Αλλά θα είμαστε ….

– Οι Έλληνες πολίτες κυριολεκτικά έγιναν δεύτερης κατηγορίας, με αποτέλεσμα Ελληνίδα από τη Λέσβο να ζητήσει άσυλο για έχει τα προνόμια των λαθρομεταναστών… Δείτε σας παρακαλώ  σε πρόσφατο έγγραφο της αστυνομίας Σάμου από πόσες χώρες ήρθαν και μπήκαν παράνομα στη χώρα μας, οι οποίοι θέλω να πιστεύω ότι έρχονται εδώ κατευθυνόμενοι από κέντρα του Σόρος και σχεδόν όλοι τους είναι μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα με ότι συνέπειες έχει αυτό…

Είναι πλέον αδιαμφησβήτητο ότι οι Έλληνες πολίτες υφίστανται έναν άνευ προηγουμένου ρατσισμό και από το ανθελληνικό κράτος και από τους ασύδοτους ισλαμιστές λαθρομετανάστες. Τα προνόμια που τους παρέχονται τα «ζηλεύουν» πολλοί συμπατριώτες μας, όπως ή εν λόγω κυρία. Είναι ευρέως γνωστό, ότι η μαζική οργανωμένη λαθρομετανάστευση έχει ως στόχο την Ευρώπη, την κοιτίδα του πολιτισμού του λευκού ανθρώπου, την αλλοίωση της εθνικής συνοχής αλλά  και τον πόλεμο κατά του χριστιανισμού.

Το ποιοι βρίσκονται από πίσω είναι κι αυτό πλέον πασιφανές. Τζωρτζ Σόρρος ΜΚΟ, διεθνιστές, Σιωνιστές. Το έγγραφο από την Σάμο αποδεικνύει περίτρανα ότι οι εισβολείς, είναι εισβολείς και όχι πρόσφυγες. Όσο γρηγορότερα το πάρουν χαμπάρι οι ιθύνοντες (σιγά μην το πάρουν) τόσο το καλύτερο για το μέλλον της Ελλάδος. Επειδή όμως, και δεν θέλουν και δεν μπορούν, ας αφήσουν εμάς να το κάνουμε αυτό, που και μπορούμε και θέλουμε!!!

Η Ελλάς ήταν είναι και θα είναι και θα πρέπει να παραμείνει Ελληνική και Ορθόδοξη. Αν αξιώσει ο θεός την Χρυσή Αυγή να κυβερνήσει αυτό τον τόπο θα αλλάξουν όλα. Σφράγισμα συνόρων! Στην Ελλάδα θα έρχονται μόνο αλλοδαποί φοιτητές, τουρίστες και επιχειρηματίες, ουδείς άλλος. Θα υπάρχουν σύνορα χερσαία και θαλάσσια αυστηρώς φυλασσόμενα. Η παράνομη είσοδος θα διώκεται ποινικά και θα διεξάγεται έλεγχος γνησιότητας νομιμοποιητικών εγγράφων καθώς επίσης όσων έχουν νομιμοποιηθεί στο παρελθόν. Έχουν να γίνουν πολλά και αρκεί να υπάρχει η βούληση, την οποία έχει μόνο η Χρυσή Αυγή.

– Στο παρελθόν έχουμε πει πολλές φορές, ότι διαθέτουμε τα μεγαλύτερα αποθέματα υδριτών μεθανίου στην Ευρώπη, το οποίο είναι το καύσιμο του μέλλοντος διότι είναι παγωμένοι υδρογονάνθρακες και αυτό το επιβεβαιώνουν πολλά αρμόδια ιδρύματα από όλη την Ευρώπη, όπως το Ινστιτούτο Γεωφυσικής της Τεργέστης, το GEOAZUR της Γαλλίας, τα πανεπιστήμια της Βαρκελώνης και της Βρέμης και άλλοι. Στην Κίνα και την Ιαπωνία ήδη ξεκίνησαν την εξόρυξη και εκμετάλλευση τους και στην πατρίδα μας είναι άγνωστες  έννοιες αυτά. Σύμφωνα με την άποψη του μεγάλου επιστήμονα μας του κυρίου Ηλία Κονοφάγου ένα και μόνο κοίτασμα αυτό της Πρέβεζας αρκεί για να μας βγάλει από τα ενεργειακά μας αδιέξοδα για να γίνουμε μια ενεργειακά αυτάρκης χώρα…  Θέλω τα σχόλια σας επί του θέματος αυτού κύριε Παναγιώταρε.

Για να θεωρηθεί μια χώρα ανεξάρτητη και ισχυρή θα πρέπει να είναι αυτάρκης σε καύσιμα, όπλα, αγροτική παραγωγή και φάρμακα. Για να γίνει η εξόρυξη των αποδεδειγμένα τεράστιων κοιτασμάτων που διαθέτει η πατρίδα μας, θα πρέπει να θεσπίσει κάτι το οποίο απαιτεί βούληση, την οποία δεν έχουν επιδείξει μέχρι στιγμής οι κυβερνώντες. Αυτό το έθνος, σε αντίθεση με την μικρή αδελφή χώρα, την Κύπρο, η οποία είχε την τύχη να έχει μεγάλο ηγέτη, τον Τάσο Παπαδόπουλο, ο οποίος μέσα στην μούρη της Τουρκίας θέσπισε ΑΟΖ, και τώρα ξεκινάει …

– Η Τράπεζα της Ελλάδος ανακοίνωσε ότι θα επισπεύσει την πώληση σε ξένα funds, κυρίως επιχειρηματικών δανείων για να αλλάξουν σύντομα χέρια βιομηχανίες, βιοτεχνίες, αγροτικές, κτηνοτροφικές και τουριστικές μονάδες και να γίνουμε έτσι εργασιακώς σκλάβοι των ξένων στον τόπο μας. Εσείς τι λέτε για το θέμα αυτό;

Άρθρο 95 παρ. 5: «Η διοίκηση έχει υποχρέωση να συμμορφώνεται προς τις δικαστικές αποφάσεις. Η παρέμβαση της υποχρέωσης αυτής γεννά ευθύνη, όπως νόμος ορίζει, νόμος ορίζει τα αναγκαία μέτρα για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης της διοίκησης».

Με άλλα λόγια οι χιλιάδες τελεσίδικες αποφάσεις δικαστηρίων υπέρ δανειοληπτών για όλων των ειδών τα δάνεια, θα έπρεπε αυτομάτως να γίνονται νόμος του κράτους και να μην αφήνεται μόνος του ο κάθε δανειολήπτης να θαλασσοπνίγεται με τις παρανομίες και τις αυθαιρεσίες των τραπεζών. Δυστυχώς όμως και το κράτος είναι αρωγός μόνο στους τραπεζίτες και όχι στους Έλληνες πολίτες.

– Η Τράπεζα της Ελλάδος και πάλι μας λέει ότι οι τράπεζες μπορούν να χρησιμοποιούν και εξωλογιστικά στοιχεία και δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο να το γνωρίζουν οι αρμόδιες φορολογικές μας υπηρεσίες. Αν αυτό το κάνουμε εμείς όμως θα πάμε φυλακή. Γιατί πιστεύετε έχουν τέτοιου είδους αντιμετώπιση από το Ελληνικό Δημόσιο. 

Γιατί πολύ απλά όπως προανέφερα, το “Ελληνικό” δημόσιο δεν λειτουργεί επ΄ ωφελεία των Ελλήνων πολιτών, αλλά επ΄ ωφελεία των τραπεζιτών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-sthn-eleutherh-wra1#ixzz5FkTClRHa

Exit mobile version