Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φαρ Ουέστ τα Λιόσια από τους ρομά: Πυροβολούσαν από τις ταράτσες περιπολικό της Αστυνομίας για να ξεφύγουν ληστές!

Φαρ Ουέστ τα Λιόσια από τους ρομά: Πυροβολούσαν από τις ταράτσες περιπολικό της Αστυνομίας για να ξεφύγουν ληστές!

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθησαν ξημερώματα Λιόσια, όταν αστυνομικοί ύστερα από καταδίωξη εγκλώβισαν και επιχείρησαν να συλλάβουν Ρομά, οι οποίοι ήταν ύποπτοι για ληστεία που είχε σημειωθεί λίγο νωρίτερα στην περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της σύλληψης, λοιπόν, από τις ταράτσες των παρακείμενων κτηρίων άλλοι Ρομά άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών, καταστρέφοντας το υπηρεσιακό τους όχημα, στην προσπάθεια να απεγκλωβίσουν τους ληστές.

Οι αστυνομικοί απάντησαν πυροβολώντας στον αέρα και ζήτησαν ενισχύσεις κάτι που έγινε άμεσα. Οι δύο ύποπτοι μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση ενώ οι Ρομά που πυροβόλησαν σε βάρος των αστυνομικών, κατάφεραν να εξαφανιστούν.

Είναι σαφές ότι αυτά είναι τα αποτελέσματα των μέτρων που εξήγγηλε και εφάρμοσε η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ ύστερα από την δολοφονία του μικρού Μάριου στην περιοχή από «αδέσποτη» σφαίρα Ρομά. Από ό,τι φαίνεται τα επιδόματα και οι ρομά αστυνομικοί που ήταν τα μέτρα της κυβερνήσεως δεν έπιασαν τόπο και έτσι τα Λιόσια γίνανε Τέξας, με πυροβολισμούς από ταρατσές και τα τοιαύτα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/far-ouest-ta-liosia-apo-tous-roma-purobolousan-apo-tis-taratses-peripoliko#ixzz5FkUaah4h

Exit mobile version