Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πακιστανός προσπάθησε να ληστέψει νεαρό εργαζόμενο, αλλά τελικά έφυγε δαρμένος…

Πακιστανός προσπάθησε να ληστέψει νεαρό εργαζόμενο, αλλά τελικά έφυγε δαρμένος...

Ένας άνδρας πακιστανικής καταγωγής επιτέθηκε σε νεαρό εργαζόμενο και προσπάθησε να τον ληστέψει, αλλά στο τέλος κατέληξε να φάει ξύλο από έναν περαστικό στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με thessnews.gr το περιστατικό έγινε περίπου στις 13:00 την Τετάρτη, όταν ο αλλοδαπός, πακιστανικής καταγωγής επιτέθηκε με την χρήση σωματικής βίας και με την συνοδεία και άλλων ατόμων σε 20χρονο εργαζόμενο προωθητή κινητής τηλεφωνίας και μάλιστα προσπάθησε να του αποσπάσει τα χρήματα που είχε στην κατοχή του!

Ο 20χρονος απομακρύνθηκε προκειμένου να ειδοποιήσει την αστυνομία, ωστόσο ένας περαστικός που είδε τι είχε συμβεί, επιτέθηκε στον αλλοδαπό και τον ξυλοφόρτωσε. Μάλιστα, ένας άνδρας εταιρείας ασφάλειας που βρισκόταν στην περιοχή προσπάθησε να τους χωρίσει, ενώ οι υπόλοιποι περαστικοί κοιτούσαν και κάποιοι κατέγραφαν με το κινητό τους το περιστατικό.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να θυμηθούμε το γνωστό ανέκδοτο με τον γορίλα που απέδρασε από τον ζωολογικό κήπο. Όταν ο γορίλας λοιπόν ήταν έτοιμος να κατασπαράξει ένα τρομαγμένο παιδί, παρεμβαίνει ένας μασίστας και με καίρια χτυπήματα βγάζει νοκ – άουτ τον γορίλα και σώνει το παιδί. Ο πρώτος άνθρωπος που πλησίασε τον σωτήρα ήταν ένας δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη λοιπόν που τον ρωτάει: “Σύντροφε και ταξικέ αδερφέ, πες μας πώς έσωσες το παιδί;” Ο μασίστας όμως του απαντάει ορθά – κοφτά: “Ούτε σύντροφος είμαι, ούτε ταξικός αδερφός”! Έτσι ο δημοσιογράφος φεύγει νευριασμένος και ο Ριζοσπάστης την επόμενη μέρα γράφει: “Τραμπούκος ρατσιστής χτύπησε και πήρε το φαγητό από το στόμα αφρικανού μετανάστη…“.

Ενθυμούμενοι λοιπόν το γνωστό ανέκδοτο με τον «ρατσιστή» κάτοικο που «παίρνει το φαΐ από το στόμα» (με το «φαΐ» να είναι ένα παιδί) από έναν «αφρικανό μετανάστη» (ο οποίος ήταν γορίλλας…), δεν θα μας φανεί καθόλου παράξενο εάν τυχόν παρέμβει η γνωστή γελοία «αντιρατσιστική» ομαδούλα των ελληνόφωνων συνεργατών των λαθρομεταναστών και ζητήσει με ανακοίνωσή της την παραδειγματική τιμωρία του «ρατσιστή» περαστικού, ο οποίος «χτύπησε βάναυσα» τον «ταξικό αδερφό και πρόσφυγα».

Πολύ χειρότερα, δε, να «τσιμπήσει» απ’ αυτή την φαιδρότητα κάποιος εισαγγελέας και αντί για τον πακιστανό κλέφτη και την υπόλοιπη συμμορία του να βρει τον μπελά του ο περαστικός που αγανάκτησε με την πράξη αυτή.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pakistanos-prospathhse-na-lhstepsei-nearo-ergazomeno-alla-telika-efage-julo#ixzz5Fn4gOEjE

Exit mobile version