Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρίστος Χρίστου: «Η οικογένεια να αναδειχθεί ως βασική αρχή του Ελληνισμού της Κύπρου»

YouTube Poster

Ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, Χρίστος Χρίστου παρευρέθηκε στην ενημερωτική εκπομπή του Σίγμα, όπου αναφέρθηκε σε ζητήματα που απασχολούν έντονα την κοινωνία. Ο κ. Χρίστου αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νευραλγικός χώρος της υγείας, τονίζοντας ότι το Υπουργείο Υγείας πρέπει να βρει άμεσα τις λύσεις για τα σοβαρά ζητήματα που υπάρχουν στα Δημόσια Νοσοκομεία.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ αναφέρθηκε στην εκδήλωση που διοργανώνει το ΕΛΑΜ την ερχόμενη Κυριακή με τίτλο «Ημέρα Οικογένειας», στον εκδρομικό χώρο των Πλατανιών. Όπως δήλωσε, πρέπει να ενισχυθεί ο θεσμός της οικογένειας για να αναδειχθεί ως βασική αρχή για τον Κυπριακό Ελληνισμό.

Παράλληλα, ο κ. Χρίστου αναφέρθηκε στις θέσεις του ΕΛΑΜ για την μάστιγα των ναρκωτικών που πλήττει την κοινωνία, αλλά και το ανεπαρκέστατο έργο του Υπουργείου Δικαιοσύνης που έχει οδηγήσει στην ραγδαία αύξηση του οργανωμένου εγκλήματος. Όπως τόνισε, οι αστυνομικοί πρέπει με τον κατάλληλο ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό να βρίσκονται στον δρόμο για να προστατεύουν την δημόσια τάξη.

elamcy.com

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/christos-christou-h-oikogeneia-na-anadeichthei-ws-basikh-archh-tou-ellhnism#ixzz5Fqnyh68h

Exit mobile version