Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τον Ήρωα Σμηναγό, Κώστα Ηλιάκη – Λύσσαξαν οι ανθέλληνες μπολσεβίκοι!

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τον Ήρωα Σμηναγό, Κώστα Ηλιάκη - Λύσσαξαν οι ανθέλληνες μπολσεβίκοι!

Παρουσία του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, βουλευτή Χρήστου Παππά, τελέστηκε σήμερα η εκδήλωση του Δήμου Καρπάθου προς Τιμή του Ήρωα Σμηναγού Κώστα Ηλιάκη για τη συμπλήρωση δώδεκα ετών από την ημέρα που θυσίασε την ζωή του για την υπεράσπιση των ελληνικών ουρανών.

Ο συναγωνιστής Παππάς έγινε δεκτός με ενθουσιασμό και καταχειροκροτήθηκε από τους κατοίκους του νησιού κατά την κατάθεση στεφάνου προς Τιμήν του Ήρωος.

Την ίδια ώρα κατά την οποία το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών τιμούσε δια του εκπροσώπου του τον γενναίο Σμηναγό που έδωσε τη ζωή του κατά την εκπλήρωση του εθνικού καθήκοντος, το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας, το κόμμα του οποίου η ανταρσία κατά του Έθνους πολεμήθηκε και εν τέλει συνετρίβη από τον Εθνικό μας Στρατό, εξέδωσε θρασεία ανακοίνωση δια της οποίας… κατήγγειλε την παρουσία της Χρυσής Αυγής στην εκδήλωση, καλώντας επιπλέον στελέχη και στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων να «απομονώσουν τη Χρυσή Αυγή»!

Η απάντησή μας: Μπολσεβίκοι, πίσω στις στέππες σας, εδώ είναι Ελλάς!

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΣΜΗΝΑΓΟ ΚΩΣΤΑ ΗΛΙΑΚΗ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-timhse-ton-hrwa-smhnago-kwsta-hliakh-lussajan-oi-anthellhnes#ixzz5Fscziuyw

Exit mobile version