Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Αδέρφια μου Χρυσαυγίτες χτυπήστε δυνατά τα δυο προδοτικά κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για να εξαφανισθούν από το πολιτικό προσκήνιο. 400 εκατομμύρια χρωστάνε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και αν τελικά δεν πληρώσουν τα χρήματα αυτά αυτοί που τα πήραν, θα τα πληρώσει ο έρμος Ελληνικός Λαός και είναι κρίμα και άδικο. Το τεράστιο αυτό χρέος που έχουν απλήρωτο τα δύο μνημονιακά και προδοτικά κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αποφεύγουν να το επιστρέψουν και λένε ας είναι καλά τα κορόιδα οι Έλληνες που θα τους τα φορτώσουμε να πληρώσουν. Πιστεύω, πως μόνο τα χρήματα που χρωστάνε είναι ικανά να τους στείλουν στον απόπατο στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, όποτε και αν γίνουν.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, Κώστας Π., Πεύκη

Ο εθνομηδενιστής Τσίπρας προωθεί την ισλαμοποίηση της Χώρας

Τι “Μακεδονία του Ίλιντεν”, τι “Νόβα Μακεδονία”, τι “Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατίας της Μακεδονίας” είναι όλα το ίδιο προδοτικά. Κάποια στιγμή οι πολιτικοί που προδώσαν το όνομα και την Ιστορία μας πρέπει να πληρώσουν. Δεν ξέρω πλέον πού πηγαίνει αυτή η χώρα, το σίγουρο είναι πως αν αύριο δεν έχουμε μια Εθνική κυβέρνηση, δεν θα έχουμε Έλληνες και Ελλάδα. Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Νίκος

Το κόμμα του σφαγέα Κεμάλ ανακοίνωσε προεκλογική ομιλία στην… Κομοτηνή!

Koυκουλώνεται και το σκάνδαλο με την NOVARTIS και όλα καλά από εδώ και μπρος, μπορούμε να συνεχίσουμε την καθημερινότητα μας, να συνεχίσουμε να πληρώνουμε τους φόρους μας και οι κλέφτες να είναι εκεί έξω, ως δημόσια πρόσωπα και να μας κάνουν μαθήματα δημοκρατικότητας, μιας που όλοι εμείς που αντιδράμε στην κλεπτοκρατία τους είμαστε οι “κακοί φασίστες”. Περαστικά μας, μιας που δεν μπορούμε ως πολίτες να κάνουμε τίποτα αυτήν την στιγμή, ελπίζω να κάνουμε κάτι με την ψήφο μας στις εκλογές που θα έρθουν.

Ελένη, Πειραιάς

Βάλανε παιδιά να τραγουδάνε “Είμαστε τούρκοι στρατιώτες” εμπρός στον Βουλευτή του Σύριζα, Χουσεΐν Ζεϊμπεκ! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-19-maiou-2018#ixzz5FtWZiO3o

Exit mobile version