Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ομόφωνη άρνηση του δημοτικού συμβουλίου Βόλβης στην επαναλειτουργία κέντρου υποδοχής λαθρομεταναστών

Ομόφωνη άρνηση του δημοτικού συμβουλίου Βόλβης στην επαναλειτουργία κέντρου υποδοχής λαθρομεταναστών

Μια απόφαση καθόλου αρεστή στην «πολιτική ορθότητα» και τον εκ του ασφαλούς «αντιρατσισμό» των «δικαιωματάκηδων» και των «αλληλέγγυων» έβγαλαν οι κάτοικοι της Βόλβης, καθώς σε ομόφωνο ψήφισμά του το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Βόλβης καλεί το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής να μην προχωρήσει στην επαναλειτουργία του κέντρου φιλοξενίας «προσφύγων» στην περιοχή.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου, που δόθηκε στη δημοσιότητα μετά την χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όταν από τον γενικό γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής τέθηκε θέμα επαναλειτουργίας του κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στο Βαγιοχώρι, «ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας απάντησε κατηγορηματικά ότι δεν θα συναινέσει».

Χωρίς υστερίες, γενικολογίες, αφορισμούς και άναρθρες κραυγές «παπαγαλίας» (σε αντίθεση με τους μονόπλευρα «ανθρωπιστές» που έχουν κάνει «λάστιχο» την ερμηνευτική διάθεση των λέξεων-εκφράσεων «ρατσισμός», «μισαλλοδοξία», «προσφυγοφοβία» κ.τ.λ.) οι κάτοικοι της Βόλβης με ομόφωνη απόφασή τους διεκδικούν το αναφαίρετο δικαίωμα στην ηρεμία και την ασφάλεια στην ζωή και την περιουσία τους.

Αυτοί που θα πρέπει να νιώθουν άσχημα είναι όλοι εκείνοι που θέλουν να μετατρέψουν τόσο την Βόλβη όσο και την Ελληνική Επικράτεια γενικότερα σε μια απέραντη αποθήκη ανθρώπινων ψυχών και την μελλοντική διαμόρφωση της Χώρας σε χώρο και του Ομοιογενούς Λαού της σε ετερογενή πληθυσμό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/omofwnh-arnhsh-tou-dhmotikou-sumbouliou-bolbhs-sthn-epanaleitourgia-kentrou#ixzz5Fx6uHgHl

Exit mobile version