Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το σαθρό πολιτικό σύστημα όμηρος των μουσουλμάνων βουλευτών και των τουρκοπρακτόρων της Άγκυρας

 

Δεν έχουν τελειωμό οι ανθελληνικές προκλήσεις στη Θράκη μας, καθώς συνεχώς το κλίμα δυναμιτίζεται εντέχνως από τους ιθύνοντες του τουρκικού προξενείου. Σε μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια εμφυτεύσεως τουρκικής συνειδήσεως στον πομάκικο πληθυσμό αλλά και προωθήσεως του τούρκικου στοιχείου βάσει της επεκτατικής πολιτικής της Άγκυρας, έφθασαν στο σημείο να εκμεταλλευθούν μια θρησκευτική εορτή και να την μετατρέψουν σε μια αμιγώς ανθελληνική φιέστα.

Σε τέμενος του χωριού Εχίνος λοιπόν στο νομό Ξάνθης έβαλαν πομακόπουλα να απαγγείλουν ποιήματα ωμού ανθελληνικού περιεχομένου στο πλαίσιο μιας θρησκευτικής εορτής, την οποία διοργάνωσε ο ψευδομουφτής Αχμέτ Μέτε με το τουρκικό προξενείο. Το αναρτηθέν πανό δε, έγραφε «Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης»!

Το αξιοσημείωτο της υποθέσεως το οποίο και θεμελιώνει τεράστιες πολιτικές και όχι μόνο ευθύνες του μορφώματος ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι ότι στην ανθελληνική αυτή φιέστα παρέστη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ! Εν ολίγοις μετά το σάλο που είχε ξεσπάσει προ μηνών για τη φράση του Ερντογάν «έχουμε τέσσερις δικούς μας στο ελληνικό κοινοβούλιο» και γενικώς το ρόλο και την δραστηριότητα των μουσουλμάνων βουλευτών, την οποία στηλίτευσαν δριμύτατα οι βουλευτές και Συναγωνιστές Ηλ. Κασιδιάρης, Π. Ηλιόπουλος και στην οποία ανεφέρθη και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος, το κυβερνητικό μόρφωμα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει να εμπαίζει τον ελληνικό λαό και να θέτει σε μέγιστο κίνδυνο το εθνικό συμφέρον, συγκαλύπτοντας τους μουσουλμάνους βουλευτές, με απώτερο στόχο βέβαια να διατηρήσει την εκλογική του πελατεία σε αυτές τις περιοχές.

 

Τα δε διαπρύσια πολιτικά λογύδρια του Προέδρου της Βουλής Ν. Βούτση, τα εμπαθή σχόλια των εκπροσώπων όλων των από-κομμάτων και η επιβολή χρηματικού προστίμου στους βουλευτές και στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής για … «ρατσιστικό λόγο» συνιστά ακαταμάχητη απόδειξη ότι σύσσωμο το πολιτικό σύστημα συγκαλύπτει τους μουσουλμάνους βουλευτές και οι εκπρόσωποί του είναι διατεθειμένοι να αφήνουν στο απυρόβλητο όποιον υποσκάπτει και υπονομεύει το εθνικό συμφέρον, ειδικά σε μια ευαίσθητη περιοχή, όπως η Θράκη.

Οποιαδήποτε αντίδραση εκδηλωθεί, καταπνίγεται και καταγγέλλεται διατόρως ως ρητορική μίσους… Αυτήν την ευθύνη λοιπόν έχουμε επωμισθεί με πλήρη επίγνωση του κόστους, οι Χρυσαυγίτες και θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε στην σκανδαλώδη και εθνικώς επιζήμια ενδοτικότητα και ανοχή που επιδεικνύει το αντισυνταγματικό τόξο εις βάρος των Εθνικών μας συμφερόντων. Γνωρίζουμε εξ’ αρχής ότι δε πρόκειται να διαβούμε τον ποταμό αβρόχοις ποσί, αλλά θα αντιστεκόμαστε και θα πράττουμε αυτό ακριβώς που μας υπαγορεύει η πατριωτική συνείδηση και το αξιακό μας σύστημα. Και όπως είχε πει ο καρχηδόνιος στρατηλάτης: «Aut viam inveniam aut faciam» (Αν δεν υπάρχει δρόμος, εμείς θ’ ανοίξουμε το δρόμο).

Γεώργιος Σύρος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-mousoulmanoi-bouleutes-kai-o-rolo-tou-politikou-susthmatos#ixzz5Fyw4jS1v

Exit mobile version