Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Στον ηλεκτρικό προχθές τέσσερις αραβόφωνοι λαθρομετανάστες μοιράζονταν μεταξύ τους κινητά και χρήματα. Προφανώς και ήταν η λεία της ημέρας, προερχόμενη από κλοπές. Σε κοινή θέα και μπροστά στους επιβάτες έκαναν την μοιρασιά. Μάλιστα από την τσέπη του ενός εξ’ αυτών έβγαινε ένα μαχαίρι. Στον σταθμό Αττικής που κατέβηκαν πήδηξαν πάνω από τις πολυδιαφημισμένες μπάρες του Σπίρτζη, αφού κανείς από όλους αυτούς τους λαθραίους δεν διαθέτει εισιτήριο. H εγκληματικότητα στην Ελλάδα χτυπάει κόκκινο και ο Τόσκας κοιμάται. Για την κυβέρνηση δεν υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα παρουσιάζουν και παραποιημένα, ψευδή στοιχεία. Οι παράνομοι μετανάστες εξοπλίζονται με όπλα και μαχαίρια και δεν γίνεται καμιά προσπάθεια από το κράτος του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ για τον αφοπλισμό, την καταγραφή, την απέλαση  και τον επαναπατρισμό τους. Όλα αυτά θα γίνουν όταν έρθει στα πράγματα η Χρυσή Αυγή το μόνο πολιτικό κόμμα που μπορεί να βάλει τέλος στην εγκληματικότητα και την λαθρομετανάστευση των αλλοδαπών κακοποιών. Ζούμε για αυτή την άγια μέρα. Ζήτω η Νίκη.

Μαρίνα Π., Οικονομολόγος

Ο Μητσοτάκης απορρίπτει το “Μακεδονία του Ίλιντεν”… Τα υπόλοιπα που περιέχουν τον όρο Μακεδονία;

Σαν χθες πριν χρόνια πάτησε το πόδι του στην Σαμψούντα ο Κεμάλ και διέταξε τον ξεριζωμό των Ελλήνων. Οι παππούδες μας και οι προπαππούδες μας, αν δεν πεθάναν εκεί, κατάφεραν να έρθουν στην Ελλάδα ως πρόσφυγες. Το ελληνικό κράτος τους παραχώρησε σπίτια και οικόπεδα, κάποια μάλισταν ήταν παράγκες όπως το Πανόραμα στην Θεσσαλονίκη παρόλα αυτά επειδή ήταν άξιοι άνθρωποι δουλέψανε και έκαναν περιουσίες, μεγαλώσαν παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα. Με πιάνει οργή, πραγματική οργή όταν ακούω πως όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες που μας έμπασε ο Τσίπρας και ο Καμμένος είναι πρόσφυγες και ότι εγώ σαν Πόντιος θα πρέπει να τους σέβομαι. Λοιπόν, όχι. Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός γιατί δεν υπάρχουν πρόσφυγες, αλλά λαθρομετανάστες. Οι παππούδες μου δεν σκοτώνανε παιδιά στους δρόμους, δεν βιάζανε γυναίκες, δεν εγκληματούσαν εις βάρος των υπολοίπων, δουλέψανε και με κόπο έχτισαν ό,τι έχτισαν. Το κυριότερο όμως είναι πως έχασαν τα εδάφη τους, τα σπίτια τους και ήρθαν εδώ στην μητέρα Ελλάδα. Αυτοί όλοι που μας κουβαλάνε εδώ δεν έχασαν τίποτα στην χώρα τους, έρχονται εδώ και εις βάρος μας κάνουν περιουσίες και τις στέλνουν πίσω στις χώρες τους που ουδεμία σχέση έχουν με την Ελλάδα. Να πάνε στις αραβικές χώρες που είναι και πιο πλούσιες και είναι κοινών απόψεων και παραδόσεων, εδώ δεν έχουν καμιά δουλειά.

Π.Τ.

Ομόφωνη άρνηση του δημοτικού συμβουλίου Βόλβης στην επαναλειτουργία κέντρου υποδοχής λαθρομεταναστών

Μπράβο να τον χαιρόμαστε τον Μπουτάρη! Από την μια αμφισβητεί την ελληνικότητα της Μακεδονίας, από την άλλη προγραμματίζει gay pride την ημέρα της γενοκτονίας των Ποντίων στην Θεσσαλονίκη. Είναι σίγουρο πλέον πως ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος, πρέπει να φύγει κακήν κακώς από την θέση του δημάρχου και να εξαφανιστεί από την πόλη. Να πάει να τον φιλοξενήσουν τα αδέρφια του οι σκοπιανοί ή ας πάει στους φίλους του από την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, στην πόλη μας δεν έχει θέση.

Στέλιος, Ν.

19 Μαΐου: Ημέρα Τιμής και Μνήμης για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-20-maiou-2018#ixzz5FzGnhXbE

Exit mobile version