Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

€ΒΡ☭ΠΗ ή Ευρώπη;

€ΒΡ☭ΠΗ ή Ευρώπη;

Άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός”. Διαβάστε το νέο άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί

Ο Πρόεδρος της Commission, Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, άνοιξε τις εκδηλώσεις (εκθέσεις, ομιλίες και εορτασμοί) κι έκανε τα αποκαλυπτήρια αγάλματος, στην πόλη Τριρ της Ρηνανίας, γενέτειρας του Καρλ Μαρξ, επί τη ευκαιρία 200 ετών από την γέννησή του. Ο Γιούνκερ δήλωσε ότι ο Μαρξ ήταν ένας φουτουριστής φιλόσοφος. Το άγαλμα που εγκαινίασε, το δώρισε ο Κινέζος Πρόεδρος, που δήλωσε ότι ο Μαρξ ήταν ο μέντορας της επανάστασης του προλεταριάτου, ιδρυτής του Μαρξισμού κι ενέπνευσε πολιτικά κόμματα κι επαναστάσεις.

Να θυμίσω, πως ο Γιούνκερ, ήταν για χρόνια πολιτικός του Χριστιανοσοσιαλιστικού κόμματος, Πρωθυπουργός στο Λουξεμβούργο, διετέλεσε Υπ. Οικονομικών και διοικητής της Παγκόσμιας τράπεζας. Παραιτήθηκε από Πρωθυπουργός το 2013, λίγο πριν αναλάβει Πρόεδρος της Commission, υπό το βάρος ενός σκανδάλου κατασκοπίας που ενέπλεκε την οικογένεια του Μεγάλου Δούκα του Λουξεμβούργου, του ίδιου του Γιούνκερ προσωπικά και του τότε Αρχηγού των μυστικών υπηρεσιών Λουξεμβούργου, ο οποίος σήμερα είναι επικεφαλής ασφάλειας της Siemens, και της αγγλικής ΜΙ-6.

Να θυμίσω εδώ, ότι δεν είναι μόνο ο Γιούνκερ που έχει αριστερό παρελθόν. Ο Μπαρόζο ήταν Μαοϊστής, η Μέρκελ στο Κ.Κ.Ανατολικής Γερμανίας, η Μογκερίνι στο Κ.Κ.Ιταλίας,ο Μπλερ Άγγλος «Εργατικός, ο Τιμερμανς Ολλανδός «Εργατικός», ο Αβραμόπουλος ξεκίνησε από το ΚΚΕ εσωτερικού, o Σουλτς Σοσιαλδημοκράτης και η λίστα συνεχίζεται.

Να σημειώσουμε ότι όπως ο Λένιν έλεγε: «Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή» έτσι και ο Γιούνκερ έχει δηλώσει ότι: «όταν αντιμετωπίζεις σοβαρό πρόβλημα, πρέπει να ψεύδεσαι»

Τα γράφω αυτά, για να κάνω σαφές, ότι στην Ε.Ε. κυριαρχούν στις θέσεις ισχύος, άνθρωποι με φιλομαρξιστικές ιδέες, ποτισμένοι από αυτήν την ιδεολογία του ψεύδους. Ταυτόχρονα έχουν την στήριξη του Διεθνούς Κεφαλαίου και έχουν θητεύσει σε τράπεζες όπως η Goldman Sachs και η Παγκόσμια τράπεζα και είναι μέλη της κλειστής Αδελφότητας Trinity (ο Ντράγκι το έχει παραδεχθεί), ιδρυθείσα από τους Rothchild, αποκαλύπτοντας έτσι την σύνδεση κομμουνισμού και σιωνισμού.

Οι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης πρέπει κάποτε να καταλάβουμε που βρισκόμαστε, ποιοι μας κυβερνούν και τι συμφέροντα, ιδεοληψίες και μυστικές ατζέντες υπηρετούν. Η ύπαρξη τέτοιων ανθρώπων, μολυσμένων από την κομμουνιστική ψώρα, στο τιμόνι, δεν είναι άσχετη με την αποτυχία της Ε.Ε. ως μηχανισμού, να βελτιώσει την ζωή των πολιτών. Δεν είναι άσχετο πως καθημερινά ενισχύεται η Ευρώπη πολλών ταχυτήτων και δημιουργείται μια ταξικά διαχωρισμένη, ευρωπαϊκή κοινωνία. Όλα αυτά φέρνουν σε αμφισβήτηση την ίδια την χρησιμότητα αλλά και την ύπαρξη της Ε.Ε.

Δεν θέλουμε μιαν αριστερή Ευρώπη, δεν θέλουμε μιαν Ευρώπη των Τραπεζών, δεν θέλουμε μιαν Ευρώπη κονιορτοποιημένων ταυτοτήτων.

Αγωνιζόμαστε για μιαν Ευρώπη της συνεργασίας κι όχι της εκμετάλλευσης. Για μιαν Ευρώπη των Εθνών!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/brph-h-eurwph#ixzz5G1i2FJLr

Exit mobile version