Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μπροστάρης το ΕΛΑΜ στον αγώνα ενάντια στις εκποιήσεις της πρώτης κατοικίας

Μπροστάρης το ΕΛΑΜ στον αγώνα ενάντια στις εκποιήσεις της πρώτης κατοικίας

Για ακόμα μια φορά το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο δεν έμεινε στα λόγια, πιστό στις δεσμεύσεις του, στάθηκε έμπρακτα στο πλευρό συμπατριώτη μας, του οποίου θα προχωρούσαν σε εκποίηση της κατοικίας του.

Πιο συγκεκριμένα στελέχη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) παρευρέθηκαν στην Λεμεσό, έξω από την αίθουσα που λάμβανε χώρα η δημοπρασία για εκποίηση της κατοικίας.

Να θυμίσουμε ότι πριν, αλλά κυρίως κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ΟΛΑ τα κόμματα και οι υποψήφιοι, για να αδράξουν ψήφους, δήλωναν ότι τάσσονται κατά των εκποιήσεων και θα προστατεύσουν νομοθετικά την πρώτη κατοικία των συμπατριωτών μας. Αντιθέτως, σήμερα γίναμε μάρτυρες σε νέα υπόθεση, αφού βλέπουμε τις τράπεζες, χωρίς κανένα εμπόδιο, να βγάζουν στον δρόμο πολίτες που παραμένουν εγκαταλελειμμένοι από το κράτος.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο από την πρώτη στιγμή τάχθηκε ξεκάθαρα, χωρίς μισόλογα, ΚΑΤΑ των εκποιήσεων της πρώτης κατοικίας των συμπατριωτών μας. Όσα είχε υποσχεθεί προεκλογικά, σήμερα το Κίνημά μας τα εφαρμόζει στην πράξη, καθώς η έντονη παρουσία των στελεχών του, αποσόβησε την ύστατη στιγμή την εκποίηση της κατοικίας συμπατριώτη μας.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, απέδειξε για άλλη μια φορά, πως σε αντίθεση με τα μεγάλα λόγια όλων των υπολοίπων, βρίσκεται δυναμικά στο πλευρό του Λαού.

Στέλνουμε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα επιτρέψουμε να πάει κανένα σπίτι στα χέρια οποιουδήποτε τραπεζίτη.

elamcy.com

 

Exit mobile version