Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αρχηγός τουρκικών ένοπλων δυνάμεων: Αν χρειαστεί θα χτυπήσουμε σε Κύπρο και Αιγαίο! Σιωπή από τον Καμμένο!

Αρχηγός τουρκικών ένοπλων δυνάμεων: Αν χρειαστεί θα χτυπήσουμε σε Κύπρο και Αιγαίο! Σιωπή από τον Καμμένο!

Απήγαγαν δύο Έλληνες Στρατιωτικούς και δεν είδαν καμία αντίδραση. Εμβόλισαν σκάφος του Λιμενικού και πάλι δεν είδαν αντίδραση. Το επανέλαβαν με σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού και όχι μόνο δεν είδαν αντίδραση, αλλά καρατομήθηκε και ο κυβερνήτης του Ελληνικού σκάφους.

Έτσι τώρα, αφότου κατέστη σαφές ότι ο Καμμένος έχει επιβάλει δόγμα «του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ» στις Ένοπλες Δυνάμεις, ο Αρχηγός των τουρκικών ένοπλων δυνάμεων είπε να… ανεβάσει τον πήχη για να δει πόσο ψηλά πηδάει ο ελικοπτεράτος ΥΠΕΘΑ της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, μιλώντας ενώπιον των δυνάμεων που μετείχαν στην άσκηση «Λευκή Φουρτούνα» στην ανατολική Μεσόγαιο και το Αιγαίο, είπε:

«Ειλικρινά λέμε ότι θέλουμε να ενεργούμε σεβόμενοι τις σχέσεις καλής γειτονίας, το Διεθνές Δίκαιο, τις διμερείς συμφωνίες και το Θαλάσσιο Δίκαιο… Αναλαμβάνουμε δράση στην Αφρίν, στα ανατολικά, τα νοτιανατολικά κι αν χρειαστεί στη Μεσόγειο, στο Αιγαίο, αν προκύψει ανάγκη θα εκπληρώσουμε το καθήκον μας. Ως εκ τούτου, κανείς να μην κάνει λάθος υπολογισμούς στο θέμα αυτό»

Το ξαναλέμε: Η συνεχής υποχωρητικότητα και το δόγμα Γκάντι και νιρβάνας απλώς τροφοδοτεί την τουρκική επιθετικότητα. Οι τούρκοι καταλαβαίνουν μόνο την γλώσσα των κανονιών και η επίδειξη πυγμής θα τους κάνει να κρυφτούν για πολλά χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/archhgos-tourkikwn-enoplwn-dunamewn-an-chreiastei-tha-chtuphsoume-se-kupro#ixzz5G33rrltT

Exit mobile version