Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τύπος Θράκης: Μόνο η Χρυσή Αυγή έφερε στην Βουλή την ανθελληνική πρόκληση στον Εχίνο παρουσία του συριζαίου Ζεϊμπέκ

Τύπος Θράκης: Μόνο η Χρυσή Αυγή έφερε στην Βουλή την ανθελληνική πρόκληση στον Εχίνο παρουσία του συριζαίου Ζεϊμπέκ

Για άλλη μία φορά τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Θράκης αναδεικνύουν μία πάγια κατάσταση του ελληνικού πολιτικού βίου, όπου τα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου τηρούν αυστηρή στάση «ομερτά» στην προδοσία και εν τέλει αυτά αναδεικνύονται ΜΟΝΟ από την Χρυσή Αυγή.

Στην περίπτωση της τουρκικής πρόκλησης όπου μέσα στην Θράκη μας παιδιά τραγούδαγαν «είμαστε τούρκοι στρατιώτες» εμπρός σε βουλευτή του Σύριζα, τα κόμματα σιώπησαν, όπως αναλόγως σιώπησαν και τα αθηναϊκά ΜΜΕ και μόνο η Χρυσή Αυγή κατέθεσε ερώτηση στην Βουλή.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Μαχητής» της Θράκης ο Ζεϊμπέκ “μπορεί προσχηματικά για μια ακόμη φορά να βρει… «άλλοθι»”, αφού «την ερώτηση σε βάρος του, την κατέθεσε και αυτήν τη φορά η… Χρυσή Αυγή κι όχι ένα άλλο κόμμα της Ελληνικής Βουλής».

Η εφημερίδα «Αδέσμευτη» αναφέρει «ευθύνη για την όλη κατάσταση και τις προκλητικές συμπεριφορές του μειονοτικού βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης έχουν όλα τα κόμματα», τα οποία «συνειδητά ή ασυνείδητα ενθαρρύνουν τον κύριο Ζεϊμπέκ να προκαλεί ολοένα και περισσότερο», «αφήνοντας ωστόσο την Χρυσή Αυγή μόνο να κάνει ερωτήσεις».

Από την πλευρά της η “Xanthi Times” παρέθεσε την ερώτηση των Συναγωνιστών, Ηλία Παναγιώταρου και Ιωάννη Λαγού, την οποία σας παραθέτουμε κι εμείς:

Ερώτηση για τα ανθελληνικά ποιήματα μίσους που απαγγέλθηκαν στη Ξάνθη παρουσία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΘΕΜΑ: «Ανθελληνικά ποιήματα μίσους στη Ξάνθη παρουσία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ»

Εντείνονται συνεχώς οι ανθελληνικές και αντεθνικές προκλήσεις στη Θράκη, γεγονός που καταδεικνύεται από μια σειρά ενεργειών και μεθοδεύσεων. Αυτή τη φορά, παιδιά της μειονότητας του χωριού Εχίνος απήγγειλαν ποιήματα ανθελληνικού περιεχόμενου κατά τη διάρκεια τελετής του «χατίμ» σε τέμενος, την οποία διοργάνωσε ο ψευδομουφτής Αχμέτ Μέτε με τη συνδρομή του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής. Το αξιοσημείωτο, το οποίο εγείρει σοβαρές πολιτικές αλλά και ποινικές ευθύνες, είναι ότι την ανθελληνική αυτή εορτή μίσους, παρακολούθησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ.

Ενδεικτικώς τα ποιήματα μίσους και τουρκικής προπαγάνδας αναφερόντουσαν στην «μητέρα» Τουρκία, στην λατρεία του πορθητή Μωάμεθ, και στον «ένδοξο Τούρκο στρατιώτη»! Συγκεκριμένα το ποίημα ανέφερε:

«Ενθουσιώδης πάντα ήμουν στην ιστορία.
Με τον Μωάμεθ τον Πορθητή μπροστά
έτρεξα στην Κωνσταντινούπολη. Έκλεισα εποχές, άνοιξα εποχές.
Παιδιά Τούρκων. Τούρκοι είμαστε εμείς.
Είμαι ο Τούρκος στρατιώτης απέναντι στο κοπάδι των εχθρών.
Είμαι οι 253.000 του Τσανάκκαλε.
Μάρτυρας η ιστορία, κατέγραψα θρύλους.
Παιδιά Τούρκων. Τούρκοι είμαστε εμείς.»

Στην ουσία επομένως η θρησκευτική τελετή του «χατίμ», κατά την οποία «ενηλικιώνονται» τα παιδιά των μουσουλμάνων, απετέλεσε αντικείμενο πολιτικής εκμεταλλεύσεως και προωθήσεως της πολιτικής τουρκικής προπαγάνδας και μετετράπη σε μια αμιγώς ανθελληνική φιέστα. Παρόντες ήταν ο ψευδομουφτής Αχμέτ Μέτε, ο δήμαρχος Μύκης Τζεμίλ Καμπζά και προσκεκλημένοι της ψευδομουφτείας από την Τουρκία, ενώ το αναρτηθέν πανό στο τέμενος έγραφε «Τουρκική μειονότητα Δυτικής Θράκης».

Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί:

Με ποιο σκεπτικό συμμετείχε ο κυβερνητικός βουλευτής Χουσεϊν Ζεϊμπέκ σε μια τέτοια ανθελληνική εορτή, το περιεχόμενο της οποίας συνιστά ευθεία και ωμή πρόκληση κατά της Ελλάδας;

Εφόσον είχε ανακύψει μείζον θέμα προ μηνών με το ρόλο των μουσουλμάνων βουλευτών, γιατί αυτός δεν απεχώρησε ή δεν κατεδίκασε, έστω για την «τιμή των όπλων», την ανθελληνική αυτή πολιτική φιέστα;

Δεδομένης της παρουσίας βουλευτή στην εν λόγω κατάπτυστη ανθελληνική φιέστα, η οποία έλαβε χώρα επί ελληνικού εδάφους, ποιες ποινικές ευθύνες προκύπτουν;

Ποιοι ιθύνοντες παράγοντες είναι αυτοί που προσεγγίζουν τοιουτοτρόπως τους πομάκους και προσεταιρίζονται παιδιά από πομακοχώρια αναθέτοντας σε αυτά να απαγγείλουν τέτοιου είδους ποιήματα;

Αθήνα, 18/05/2018
Οι ερωτώντες Βουλευτές
Ηλίας Παναγιώταρος
Βουλευτής Β’ Αθηνών

Ιωάννης Λαγός
Βουλευτής Β’ Πειραιώς
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tupos-thrakhs-mono-h-chrush-augh-efere-sthn-boulh-thn-anthellhnikh-proklhsh#ixzz5G53fDmuk

Exit mobile version