Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σφαγή: 61 νεκροί από τα πυρά του ισραηλινού κράτους στη Λωρίδα της Γάζας

Ανεβαίνει ο αριθμός των θυμάτων από τις σφαίρες του ρατσιστικού κράτους του Ισραήλ

Δύο Παλαιστίνιοι οι οποίοι είχαν τραυματιστεί τη Δευτέρα από Ισραηλινούς στρατιώτες κατά τις διαδηλώσεις στη λωρίδα της Γάζας κατά μήκος των συνόρων με το κράτος του Ισραήλ, πέθαναν σήμερα, ανακοίνωσαν σήμερα παλαιστινιακές ιατρικές πηγές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας στη Γάζα, πρόκειται για έναν 20χρονο , που είχε τραυματιστεί ανατολικά του προσφυγικού καταυλισμού αλ Μπουρέιζ και έναν άνδρα 58 ετών. Ο τελευταίος είχε τραυματιστεί ανατολικά της πόλης της Γάζας, διευκρίνισαν ιατρικές πηγές.

Οι θάνατοι αυτοί ανεβάζουν σε 61 τον αριθμό των Παλαιστινίων που σκοτώθηκαν από ισραηλινές σφαίρες την περασμένη Δευτέρα, όταν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν κατά της μεταφοράς της αμερικανικής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ.

Από τις 30 Μαρτίου οι Παλαιστίνιοι διαδήλωναν κατά μήκος των συνόρων διεκδικώντας το δικαίωμα της επιστροφής των προσφύγων στα εδάφη τα οποία εγκατέλειψαν το 1948 όταν δημιουργήθηκε το κράτος του Ισραήλ.

Συνολικά 118 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί από ισραηλινά πυρά στα σύνορα ανάμεσα στη λωρίδα της Γάζας και το κράτος του Ισραήλ από την ημερομηνία αυτή, σύμφωνα με τις αρχές της Γάζας. Ο αριθμός των θυμάτων επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά τον εγκληματικό τρόπο με το οποίο λειτουργεί το κράτος των σιωνιστών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sfagh-sth-lwrida-ths-gazas-katelhjan-duo-akomh-traumaties-stous-61-oi-nekro#ixzz5G9a04tvr

Exit mobile version