Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μία δολοφονική επίθεση που ΠΟΤΕ δεν καταδίκασαν τα κόμματα

Σε κάθε τι που γίνεται στην Ελλάδα σχετικό με την βία, τα κόμματα σπεύδουν αμέσως να καταδικάσουν τον «φασισμό της βίας» και διαγκωνίζονται στο ποιος θα καταδικάσει πρώτος και με τους λιγότερους «αστερίσκους».

Εμείς, απλώς να τους θυμίσουμε ότι οι καταδίκες τους είναι υποκριτικές και διαθέτουν έναν τεράστιο «αστερίσκο», αφού καταδικάζουν την βία μονάχα όταν δεν κατευθύνεται εναντίον της Χρυσής Αυγής. Τότε η βία είναι καλή και άγια, γιατί εξυπηρετεί τον σκοπό τους.

Θα τους θυμίσουμε για του λόγου το αληθές την επίθεση που δέχτηκαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο στις 15 Ιουνίου του 2017 από ένοπλους παρακρατικούς, επίθεση κατά την οποία υπήρξαν σοβαρά τραυματίες δύο Συναγωνιστές και μία Συναγωνίστρια. Επίθεση για την οποία ΕΙΧΑΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ οι αστυνομικές αρχές και ουδέν έπραξαν για να την αποτρέψουν.

Για εκείνη την επίθεση, ουδεμία καταδίκη είχαν εκδώσει τα κόμματα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου», ενδόμυχα επικροτώντας την. Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος και δεν έχουν ψελλίσει λέξη όσοι καταδικάζουν την βία «από όπου κι αν προέρχεται». Μήπως ζητάμε πολλά από τους «δημοκράτες» της πεντάρας;

Διαβάστε επίσης: Δολοφονική επίθεση αριστερής παρακρατικής συμμορίας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το επίσημο έγγραφο που εκθέτει τις αστυνομικές αρχές για την παρακρατική επίθεση στον Ασπρόπυργο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mia-dolofonikh-epithesh-pou-pote-den-katadikasan-ta-kommata#ixzz5G9c4dvDQ

Exit mobile version