Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ομολογία από το «Πρώτο Θέμα»: «Το ΠΑΣΟΚ βλέπει με το κιάλι την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»!

Μέσα από την παραδοχή ακόμη και καθεστωτικού δημοσιογράφου, γίνεται γνωστό αυτό το οποίο όλοι θέλουν να αποκρύψουν: ότι δηλαδή, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βρίσκεται ψηλά στα ΑΛΗΘΙΝΑ εκλογικά ποσοστά της, παρά τις… φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλουν δημοσκοπικές «έρευνες» και συστημικά ΜΜΕ. Ο Θέμος Αναστασιάδης, με άρθρο του στο «Πρώτο Θέμα», το οποίο τιτλοφορείται «Η Μακεδονία θα γίνει ο τάφος σας», αναφέρει σε κάποιο σημείο τα εξής:

«Η Κεντροαριστερά θα αυτοκτονήσει ΠΟΛΙΤΙΚΑ αν αφεθεί να την παρασύρουν οι συνωμοσίες του Μαξίμου, ενώ στην αρχή είχε καθαρή γραμμή, ότι δεν μπορείς να εμπιστευτείς αυτό τον πρωθυπουργό να χειριστεί τόσο μεγάλα εθνικά θέματα. Εάν δηλαδή διαβεί τον Ρουβίκωνα στο θέμα της Μακεδονίας, τότε θα βλέπει με το κιάλι ξανά τη Χρυσή Αυγή, όπως ήδη δείχνουν οι δημοσκοπήσεις».

Όλη η ουσία του άρθρου βρίσκεται στην παραδοχή του Αναστασιάδη ότι το ΠΑΣΟΚ «βλέπει με το κιάλι ξανά τη Χρυσή Αυγή» και πολύ περισσότερο σ’ αυτό που αμέσως μετά ακολουθεί, το «όπως ήδη δείχνουν οι δημοσκοπήσεις». Βεβαίως, αυτό που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις είναι μια «ισοπαλία» μεταξύ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ΠΑΣΟΚ.

Άρα, στην πραγματικότητα, αυτό στο οποίο αναφέρεται ο Αναστασιάδης είναι στα αποτελέσματα των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ δημοσκοπήσεων, οι οποίες για… ευνόητους λόγους δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας, όπου (όντως) το ΠΑΣΟΚ «βλέπει με το κιάλι» την πλάτη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η οποία ήδη βρίσκεται σε διψήφιο ποσοστό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/omologia-apo-to-prwto-thema-to-pasok-blepei-me-to-kiali-thn-chrush-augh#ixzz5GA3tn4Oz

Exit mobile version