Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το ισλαμικό τόξο περικυκλώνει την Ελλάδα: Εικόνες φρίκης και «Αλλάχ Ακμπάρ» στην συγκέντρωση του Ερντογάν στο Σεράγεβο!

Το ισλαμικό τόξο περικυκλώνει την Ελλάδα: Εικόνες φρίκης και «Αλλάχ Ακμπάρ» στην συγκέντρωση του Ερντογάν στο Σεράγεβο!

Πολλές χιλιάδες τούρκων βρέθηκαν χθες το βράδυ στο Σεράγεβο προκειμένου να παρευρεθούν στην προεκλογική συγκέντρωση του Ερντογάν. Οι εκτιμήσεις των διοργανωτών κάνουν λόγο για περίπου 20.000 άτομα.

Το φρικώδες της όλης συγκεντρώσεως πέραν των ιαχών περί «σουλτάνου Ερντογάν» που το λέγανε σοβαρά οι παριστάμενοι και των αλλεπάλληλων ισλαμιστικών ιαχών «Αλλάχ Ακμπάρ» είναι ότι στην εκδήλωση, όπως είχε προεξαγγελθεί, συμμετείχε και άγνωστος αριθμός πούλμαν από την ελληνική Θράκη, μισθωμένα από το τουρκικό προξενείο.

Στην ομιλία του ο Ερντογάν κάλεσε τους απανταχού τούρκους να εισχωρήσουν στα κόμματα των χωρών τους και να τα αλώσουν. Συγκεκριμένα, είπε: “Θέλω να σας ζητήσω να αναλάβετε ενεργό ρόλο στα πολιτικά κόμματα στις χώρες όπου ζείτε. Πρέπει να λάβετε θέση σε αυτά τα κοινοβούλια.”

Προφανώς, το παράδειγμα ο Ερντογάν το πήρε από την Ελλάδα, που οι πράκτορές του έχουν «τέσσερις δικούς του βουλευτές» και ένα «δικό του» κόμμα και είπε να επεκτείνει αυτό το μοντέλο και στα υπόλοιπα Βαλκάνια.

Και, φυσικά, θα πρέπει να ετοιμαζόμαστε και για τα… δικά μας, αφού σε λίγες μέρες, όπως έχει ανακοινωθεί, θα διεξαχθεί προεκλογική συγκέντρωση του κεμαλικού υποψηφίου στην Κομοτηνή και δεν αποκλείεται συντόμως να δοθεί άδεια από τους Σύριζα – Ανέλ και στον Ερντογάν για παρόμοια συγκέντρωση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-islamiko-tojo-perikuklwnei-thn-ellada-eikones-frikhs-kai-allach-akmpar-s#ixzz5GAn9lU9u

Exit mobile version