Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η φυλλάδα των συντακτών σιγοντάρει τον αλυτρωτισμό των σκοπίων: Εγκρίνουν το «Μακεδονία του Ιλιντεν»!

Παρά την κατακραυγή που ξεσήκωσε η «πρόταση» για ονομασία του κρατιδίου των Σκοπίων ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας του Ίλιντεν», με αποτέλεσμα ο Τσίπρας και η παρεούλα του να κάνουν άρον-άρον πίσω, υπάρχουν άλλοι εγχώριοι εθνομηδενιστές που επιμένουν να υποστηρίζουν την συγκεκριμένη ονομασία.

Όπως π.χ. ο διακεκριμένος σ’ αυτόν τον τομέα Δημήτρης Ψαρράς, ο οποίος μετά την υποστήριξή του στην ύπαρξη «μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα δείχνει μια ακόμη πτυχή του «πατριωτισμού» του.

Γράφει χαρακτηριστικά, στην φυλλάδα των συντακτών, ο συκοφάντης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:

«Μέσα σ’ αυτό το κλίμα χάνεται, καθώς φαίνεται, μια μεγάλη ευκαιρία που είχε ανοίξει για τη διευθέτηση του ονοματολογικού της ΠΓΔΜ με βάση ένα αμοιβαία αποδεκτό σχέδιο. Και όμως, το όνομα «Μακεδονία του Ιλιντεν» θα είχε δύο σημαντικές ευεργετικές συνέπειες για την ελληνική πλευρά: αφενός θα αποσυνέδεε οριστικά την ΠΓΔΜ από την Αρχαία Μακεδονία και αφετέρου θα συνδύαζε τη γένεση του κράτους με μια εξέγερση κατά των Οθωμανών-Τούρκων».

Ώστε έτσι λοιπόν. Απλώς ως «εξέγερση κατά των Οθωμανών-Τούρκων βαφτίζεται» το ψευδοκίνημα του 1903, λες και οι «εξεγερμένοι» δεν οραματίζονταν αυτόνομο σλαβικό «μακεδονικό» κράτος που θα περιελάμβανε και ευρεία κομμάτια της σημερινής Ελλάδας. Μια ονομασία, η οποία σαφώς παραπέμπει σε «επιτυχή ολοκλήρωση» αυτού που ξεκίνησε το 1903, είναι το «Μακεδονία του Ίλιντεν», αλλά για τον Ψαρρά (και τους ομοίους του) δεν τρέχει τίποτα.

Εννοείται ότι δεν θα ανοίξουμε διάλογο με αυτόν τον θλιβερό υπερασπιστή κάθε ανθελληνικής ενέργειας (και εντελώς… βουβό και… κουλό για πει ή να γράψει έστω και μια λέξη καταδίκης των εγκλημάτων του ισραηλινού κράτους στην Γάζα). Απλώς τον παραδίδουμε στην περιφρόνηση του Ελληνικού Λαού και τον «χαρίζουμε» στους «φωστήρες» του «Συνταγματικού τόξου», οι οποίοι συχνά-πυκνά κάνουν αναφορά στις αηδίες που γράφει εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, καθώς το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών αποτελεί τον μόνιμο εφιάλτη κάθε σύγχρονου Εφιάλτη…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fullada-twn-suntaktwn-ki-o-psarras-sigontaroun-ton-alutrwtismo-twn-skopiw#ixzz5GAnZXELt

Exit mobile version