Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Τα αντανακλαστικά του ανθελληνικού καθεστώτος για την επίθεση που δέχθηκε ο ανθέλληνας ο Μπουτάρης από τους Μακεδόνες λειτούργησαν άψογα και εντός ολίγον ωρών διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα, εντοπίστηκαν οι “δράστες” και απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Την ίδια στιγμή το εμπόριο ναρκωτικών στις πιάτσες της Αθήνας, οι πυροβολισμοί στον αέρα και ο θάνατος ενός ανήλικου αγοριού στο προαύλιο του σχολείου του στο Μενίδι, οι καθημερινοί εμπρησμοί και η φθορά δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας από τους κουκουλοφόρους παραμένουν ατιμώρητα. Δυο μέτρα και δυο σταθμά για την «δημοκρατία» τους η οποία αργοπεθαίνει και η οργή του Ελληνικού λαού θα την αποτελειώσει. Το κύκνειο άσμα τους δεν μας τρομάζει. H Ελλάδα θα νικήσει. 

Γιώργος Θ.

Μία δολοφονική επίθεση που ΠΟΤΕ δεν καταδίκασαν τα κόμματα

Ο Καμμένος ο “τουρκοφάγος” κάνει δηλώσεις και λέει τα δικά του και την ίδια ώρα σουλατσάρουν οι τουρκαλάδες στο Αιγαίο χωρίς να τους ενοχλεί κανένας! Οι λαθρομετανάστες εντός της επικράτειας αλωνίζουν επίσης και απολαμβάνουν τις κρατικές παροχές και επιδόματα και οι Έλληνες στην γωνία, να προσπαθούν να επιβιώσουν ενάντια σε όλες τις αντιξοότητες. Ρατσισμός σε όλο του το μεγαλείο στην κυριολεξία. Η Χρυσή Αυγή η μοναδική πολιτική δύναμη που αναγνωρίζει και καταγγέλλει όλη αυτή την αρρωστημένη κατάσταση, παρ’ όλη την γενική δυσαρέσκεια των Ελλήνων πολιτών. Αυτός είναι και ο πραγματικός λόγος που δεν κάνουν δημοψήφισμα. Οι ΜΚΟ όπως και να το κάνουμε είναι μεγάλη μπίζνα με τους Έλληνες θα ασχοληθούν! Τελειώνουν οι μέρες τους όπως και να έχει. Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Ν.Τ.

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Χώρα Μεσσηνίας – Φωτορεπορτάζ

Η ανεργία ζει και βασιλεύει και οι προδότες πολιτικοί που δεν έχουν κάνει ένα μεροκάματο στην ζωή τους θέλουν να αυξήσουν πάλι τους φόρους και να μειώσουν τις συντάξεις. Μπακάληδες να ήταν θα γνώριζαν ότι όταν μειώνεις τους μισθούς και τις συντάξεις μειώνεις την αγοραστική δύναμη άρα μειώνεις το ΑΕΠ και παραμένεις στην οικονομική ύφεση. Δεν είναι πυρηνική φυσική, απλά μαθηματικά επιπέδου δημοτικού σχολείου. Ας μαζέψουν τους κλέφτες που παρασιτούν εδώ και δεκαετίες στα δημόσια ταμεία, ας πατάξουν το λαθρεμπόριο και το παρεμπόριο, ας φροντίσουν τα κόμματα να πληρώσουν τα θαλασσοδάνεια στις τράπεζες και μετά ας έρθουν να φορολογήσουν τον απλό κόσμο που μοχθεί για να τα βγάλει πέρα. Μέχρι να γίνει αυτό ας μην παραπονιούνται γιατί ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή εκφράζει τον μέσο μη προνομιούχο Έλληνα και όσο αυτοί εξαθλιώνουν τους Έλληνες τόσο θα ανεβαίνει ο Εθνικισμός στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Μάριος Κ.

Ύμνοι Κώστα Μπακογιάννη υπέρ της αριστεράς που επιχείρησε να μετατρέψει την Ελλάδα σε σοβιετικό προτεκτοράτο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-22-maiou-2018#ixzz5GAvSYblW

Exit mobile version