Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ημαθία, Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη, Καστοριά, Σύρος, Πάτρα

Ανήμερα της μαύρης επετείου της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, πολυπληθές κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Ημαθίας μετέβη στην Ηρωική πόλη της Νάουσας και πραγματοποίησε μια λιτή τελετή Τιμής και μνήμης για τις 353.000 ψυχές των Ελλήνων του Πόντου που σφαγιάστηκαν από τον αιμοσταγή ανθέλληνα Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ.

Εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, στεφάνι κατέθεσε το μέλος του πολιτικού συμβουλίου, συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης. Οι συναγωνιστές τήρησαν ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τουρκικής βαρβαρότητας και έψαλαν τον Εθνικό μας ύμνο. Στη συνέχεια, οι συναγωνιστές διένειμαν στην πόλη της Νάουσας εκατοντάδες φυλλάδια με επετειακό περιεχόμενο.

Για τους Έλληνες Εθνικιστές δεν υπάρχουν λησμονημένες ή και χαμένες, παρά μόνο σκλαβωμένες Πατρίδες, που με το θέλημα του Θεού προσμένουν την απελευθέρωσή τους, για να δικαιωθούν οι ψυχές των αδερφών μας που έπεσαν θύματα της τουρκικής βαρβαρότητας. Μέσα στη ζοφερή κατάσταση που έχει περιέλθει το Έθνος μας με ευθύνη του πολιτικού κατεστημένου, επίκαιρο όσο ποτέ παραμένει το σύνθημα: τούρκοι δεν ξεχνώ-θα εκδικηθώ!

Η Χρυσή Αυγή όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου που πραγματοποιήθηκαν την 20η Μαΐου στο μνημείο του Ακρίτα του Πόντου στην πόλη της Καβάλας. Σε αντίθεση με τα γεγονότα της Θεσσαλονίκης και την εκδίωξη του υμνητή του Κεμάλ, Μπουτάρη, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής στάθηκε μαζί με τους ποντιακούς συλλόγους στα τιμημένα λάβαρα του Ελληνικού Πόντου.

Εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου στεφάνι κατέθεσε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, συναγωνιστής Δημήτρης Βογιατζής. Έκπληξη προκάλεσε ο χαιρετισμός με υψωμένη την αριστερή γροθιά του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ που ως γνήσιος μπολσεβίκος προβάλλοντας την πολιτική παρακαταθήκη του πατερούλη Στάλιν και τις αριστερές ιδεοληψίες του κόμματος του. Η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται για να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ του εθνομηδενισμού που οδηγεί την πατρίδας μας στις μεγαλύτερες εθνικές προδοσίες στη νεότερη ιστορία του Έθνους μας.

Κλιμάκιο συναγωνιστών της τοπικής οργάνωσης Δράμας παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης των θυμάτων της Ποντιακής Γενοκτονίας στην πόλη της Δράμας.

Συναγωνιστές από την Ξάνθη συμμετείχαν στην επιμνημόσυνη δέηση για τα 353.000 θύματα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου που τελέστηκε στο μνημείο προσφυγικού Ελληνισμού, στην πλατεία Ελευθερίας.

Καστοριά: Κατάθεση στεφάνου από τον συναγωνιστή Στέλιο Τούφα στην μνήμη των θυμάτων της ποντιακής γενοκτονίας

Το «παρών» στις εκδηλώσεις για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων έδωσε κλιμάκιο συναγωνιστών της Χρυσής Αυγής Σύρου όπως και ο περιφερειακός σύμβουλος Στράτος Μαύρος από την Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο.

Την Κυριακή 20/05/2018 ημέρα κατά την οποία το 1825 ο Παπαφλέσσας και τα παλικάρια του θυσιάστηκαν στο βωμό της ελευθερίας του Έθνους ποτίζοντας με το αίμα τους το δέντρο αυτής σαν σύγχρονοι Σπαρτιάτες. Ομάδα συναγωνιστών της Τ.Ο. Πατρών πραγματοποίησε αφισοκόλληση αφιερωμένη στην μνήμη τους στην πλατεία που φέρει το όνομα του και βρίσκεται η προτομή του καθώς και στην γύρω περιοχή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn717#ixzz5GE9FOkDN

Exit mobile version