Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ρημάζουν οι παραγωγικές ηλικίες από την ανεργία στην Ελλάδα των Μνημονίων

Ρημάζουν οι παραγωγικές ηλικίες από την ανεργία στην Ελλάδα των Μνημονίων

Στην Ελλάδα των Μνημονίων, με την πλάτη στον τοίχο εξακολουθούν να βρίσκονται όσοι και όσες ανήκουν στις παραγωγικές ηλικίες, με τους 6 στους 10 από το σύνολο των εγγεγραμμένων στον ΟΑΕΔ να είναι από 20 έως και 54 ετών.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία του οργανισμού, φέτος τον Απρίλιο το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων ανήλθε σε 962.472 άτομα. Από αυτούς, ο ένας στους δύο είναι μακροχρόνια άνεργος, δηλαδή βρίσκεται χωρίς εργασιακή απασχόληση για περισσότερους από 12 μήνες.

Άκρως ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι περίπου οι 6 στους 10 ανέργους ανήκουν στις παραγωγικές ηλικίες των κατηγοριών από 30 έως 44 ετών και από 45 έως και 54 ετών, με τις μεγάλες και ανελαστικές δαπάνες. Από το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων, τα 594.183 άτομα είναι ηλικίας από 20 έως και 54 ετών (ποσοστό 61,7%)

Και βεβαίως, η συνέχιση των Μνημονίων, εντός ή εκτός εισαγωγικών, αποτελούν την ασφαλέστερη εγγύηση ότι η ανεργία και  η φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού όχι απλώς θα συνεχιστούν, αλλά θα αυξηθούν πολύ περισσότερο ακόμη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-anergia-rhmazei-tis-paragwgikes-hlikies-sthn-ellada-twn-mnhmoniwn#ixzz5GE9RWRXn

Exit mobile version