Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σοβαρά επεισόδια στο hot spot του Σκαραμαγκά: Βγήκαν μαχαίρια και οι μόνες δυνάμεις που έστειλε ο Τόσκας ήταν… έξι αστυνομικοί!

Σοβαρά επεισόδια στο hot spot του Σκαραμαγκά: Βγήκαν μαχαίρια και οι μόνες δυνάμεις που έστειλε ο Τόσκας ήταν… έξι αστυνομικοί!

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ λαθρομεταναστών σημειώθηκαν λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα της Τρίτης στο hot spot Σκαραμαγκά. Οι λαθρομετανάστες μαχαιρώθηκαν μεταξύ τους για άγνωστο λόγο-πιθανότατα για εμπόριο ναρκωτικών- και η κατάσταση έδειχνε να ξεφεύγει.

Στο σημείο κλήθηκαν για να τερματίσουν τα επεισόδια ομάδες ΟΠΚΕ, που αριθμούσαν… έξι αστυνομικούς, οι οποίοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με 200 και πλέον λαθρομετανάστες. Οι αστυνομικοί, έκαναν και χρήση χημικών για να διαλύσουν το αγριεμένο πλήθος ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, οι αλλοδαποί πέταξαν αντικείμενα και προκάλεσαν φθορές, στο όχημα της ΟΠΚΕ.

Αξίζει να σημειωθεί οι έξι αυτοί αστυνομικοί βρέθηκαν εκεί αφού έλαβαν εντολή να τερματίσουν καταδίωξη «ρομά» που είχαν διαπράξει ένοπλη ληστεία στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου.

Πιθανότατα να ήταν και καλύτερα για τους αστυνομικούς, αν σκεφτούμε πως τις προάλλες τους πύροβολάγανε από τις ταράτσες οι «ρομά» και ο Τόσκας δεν έχει καν εξετάσει το περιστατικό, προκειμένου να σπάσει το απόστημα της ανομίας στους καταυλισμούς και στις γειτονιές της Δυτικής Αττικής.

Οι αστυνομικοί είναι όμηροι μίας κυβέρνησης, η οποία όχι μόνο είναι ανίκανη να αντιμετωπίσει την εγκληματικότητα, αλλά μάλλον δείχνει χαρούμενη με την επέκταση της ανομίας, αφού έτσι αποπροσανατολίζει από την πλήρη κατάρρευσή της. Μονάχα η Χρυσή Αυγή έχει την πολιτική βούληση να σπάσει τα άντρα της ανομίας και να λύσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sobara-epeisodia-sto-hot-spot-tou-skaramagka-bghkan-machairia-kai-oi-mones#ixzz5GEAISZ2y

Exit mobile version