Η αρνητική στάση του Ελληνικού Λαού απέναντι στην ανεξέλεγκτη και ολοένα και αυξανόμενη λαθρομετανάστευση είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να το αμφισβητήσει ή να το εξαφανίσει κανένας, όσο αυτό κι αν ενοχλεί την οποιαδήποτε έκφραση της «πολιτικής ορθότητας».
Χαρακτηριστικά είναι τα όσα γράφουν τα «Παραπολιτικά» για το θέμα, όπου υπό τον τίτλο «Εθνικός κίνδυνος το Μεταναστευτικό» διαβάζουμε, ανάμεσα σ’ άλλα, τα εξής:
«Ενδεικτικά της αποδοκιμασίας από την ελληνική κοινή γνώμη του τρόπου αντιμετώπισης του Μεταναστευτικού από την κυβέρνηση είναι τα αποτελέσματα έρευνας που διενεργήθηκε σε δέκα ευρωπαϊκές χώρες από τον βρετανικό όμιλο πολιτικής σκέψης Chatam House. Ειδικότερα, το 58% των Ελλήνων τάσσεται υπέρ της απαγόρευσης εισόδου μεταναστών κυρίως από μουσουλμανικές χώρες. Με βάση τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του ελληνικού λαού είναι αντίθετο με την ανεξέλεγκτη μετανάστευση και την άνευ ορίων και περιορισμών είσοδο προσφύγων στη χώρα μας.
Κατά τους Έλληνες, οι ροές μεταναστών στην Ελλάδα υπονομεύουν τις εργασιακές συνθήκες και την ασφάλεια, μετατρέποντάς τη σε χώρα μουσουλμανική ή τριτοκοσμική, γεγονός που δυσαρεστεί την κοινωνία. Σημειωτέον ότι σε όλες τις δημοσκοπήσεις η ανεργία και η ασφάλεια βρίσκονται ψηλά στις ανησυχίες των πολιτών και, κατά συνέπεια, η άποψη που διατυπώνουν στις έρευνες της κοινής γνώμης όσον αφορά στο Μεταναστευτικό έχει επιπτώσεις σε βάρος της κυβέρνησης.
Είναι ακόμη άγνωστο –αν και υπάρχει το προηγούμενο αντίδρασης ελληνικών πληθυσμών στη Βορειοδυτική Ελλάδα, όταν πύκνωναν οι αλβανικές ροές- πώς θα αντιδράσουν οι τοπικές κοινωνίες. Ήδη, πάντως, περυσινή αμερικανική έρευνα (εταιρεία Pew) στις ευρωπαϊκές χώρες είχε αναδείξει όσον αφορά στη χώρα μας ότι οι Έλληνες έχουν εγκαταλείψει το «ανεκτικό πνεύμα».
Ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όμως, έχουν τα όσα σημειώνονται για τις επιπτώσεις της λαθρομετανάστευσης, όπου διαβάζουμε τα εξής:
«Η δραματική εξέλιξη του Μεταναστευτικού για τη χώρα μας προοιωνίζεται τις εξής καταστρεπτικές συνέπειες:
1. Η διασπορά, για λόγους πρακτικούς, του διογκούμενου μεταναστευτικού ρεύματος είναι φυσικό να αλλοιώνει την πληθυσμιακή σύνθεση σε τοπικό επίπεδο και να προκαλεί εκρηκτικές εστίες έντασης. Ο λόγος, απλός: οι τοπικές κοινωνίες δεν ανέχονται την αλλοίωση αυτή, δεδομένου ότι οι συνέπειές της είναι οικονομικές, κοινωνικές και πολιτιστικές.
2. Η γήρανση του πληθυσμού εξαιτίας της υπογεννητικότητας θα ανατρέψει ήδη από το 2025, όπως υπολογίζεται, τη σχέση ελληνικού πληθυσμού και αλλοδαπών μουσουλμάνων. Κι αυτό διότι στη χώρα μας θα βρίσκονται, αν συνεχιστεί ο ρυθμός των ροών, νομίμως ή λαθραίως περί τα 6,5 εκατομμύρια μεταναστών.
3. Το πρόβλημα επιδεινώνεται εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και των δυσμενών προοπτικών όσον αφορά στην έξοδο της χώρας μας από την κρίση αυτή, καθώς είναι άδηλος ο χρονικός ορίζοντας της οικονομικής ανάκαμψης. Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να σηκώσει τον μεταναστευτικό όγκο, ο οποίος μάλιστα έχει προοπτική αύξησης.
4. Εκτός από την οικονομική διάσταση του προβλήματος και τις δυνατότητες της Ελλάδας να δεχθεί ένα τέτοιο βάρος, υπάρχει και η κοινωνική και πολιτισμική διάσταση, δεδομένου του κινδύνου να αλλοιωθεί η εθνική ταυτότητα με την αναγκαστική σύμμειξη της ελληνικής κοινωνίας με διαφορετικές κουλτούρες, θρησκείες, ήθη και έθιμα, αλλά και με την ψυχοδομή την οποία άλλοι πολιτισμοί έχουν διαμορφώσει στους πληθυσμούς τους».
Όλα όσα προαναφέρθηκαν δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να δικαιώνουν πλήρως την θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για το ύψος του κινδύνου της λαθρομετανάστευσης, με την φρικτή προοπτική της μετατροπής της Χώρας σε χώρο και του Ομοιογενούς Λαού της σε ετερογενή πληθυσμό να πλησιάζει ακόμη περισσότερο.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-stoicheia-deichnoun-ton-megisto-kinduno-ths-lathrometanasteushs-kai-thn#ixzz5GEAvHCkP