Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι ανθέλληνες του «ουράνιου τόξου» προωθούν αυτούσια την προπαγάνδα των Σκοπίων για «Μακεδονία του Ίλιντεν»

Οι ανθέλληνες του «ουράνιου τόξου» προωθούν αυτούσια την προπαγάνδα των Σκοπίων για «Μακεδονία του Ίλιντεν»

Από την ενορχηστρωμένη κυβερνητική εκστρατεία για την εκχώρηση του όρου Μακεδονία στους σκοπιανούς δεν θα μπορούσε να εκλείψει το διαβόητο «Ουράνιο Τόξο», το οποίο αναπαράγει αυτούσια την προπαγάνδα της θεωρίας «Μακεδονίας του Ίλιντεν».

Αυτό το αντεθνικό μόρφωμα δεν θα μπορούσε να αφήσει αναξιοποίητη την ελληνική υποχωρητικότητα και ενδοτικότητα και ως εκ τούτου, εκμεταλλεύεται στο έπακρο την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί όσον αφορά το Μακεδονικό ζήτημα. Φυσικά είναι περιττό να αναλύσουμε τι εστί «Ουράνιο Τόξο».

Επιγραμματικώς είναι ένα ανθελληνικό μόρφωμα το οποίο έχει ενδυθεί το μανδύα του «κόμματος», επιχειρεί όλα αυτά τα έτη να αναγνωρισθεί “σλαβομακεδονική μειονότητα” στην Ελλάδα και κάνει λόγο για «σύγχρονο Μακεδονικό έθνος – κράτος»!

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του μορφώματος, «δίνεται η ευκαιρία σε καλοπροαίρετους συμπολίτες να ενημερωθούν για το ζήτημα εθνικής χειραφέτησης πληθυσμού στα Βαλκάνια και συγκεκριμένα σχετικά με το σύγχρονο Μακεδονικό έθνος ως ιδιαίτερη και διαφορετική εθνική συλλογικότητα από αυτό που για δεκαετίες η ελληνική εθνική ιδεολογία είτε αποκρύπτει είτε παραποιεί είτε ερμηνεύει τη σύγχρονη Μακεδονικότητα».

Το «Ουράνιο Τόξο» προωθώντας στο έπακρο τον σκοπιανό αλυτρωτισμό και επεκτατισμό, παραθέτει ακέραιες τις βασικές αρχές της πρώιμης «Μακεδονικής εθνικής ιδεολογίας» (!), που συμπεριελαμβάνονται στη διακήρυξη της επανάστασης του Ίλιντεν το 1903, η οποία καταλήγει ως εξής: «Ζήτω οι αγωνιστές της ελευθερίας και όλα τα τίμια και καλά τέκνα της Μακεδονίας. Ζήτω! Για μια Αυτόνομη Μακεδονία».

Τέτοια εθνοδιαβρωτικά πολιτικά γκρουπούσκουλα όχι μόνο δεν έχουν απαγορευθεί, αλλά στην Ελλάδα του 2018 βρίσκονται στο απυρόβλητο, ελεύθερα, να ασκούν το αντεθνικό τους έργο και να προάγουν τις επεκτατικές βλέψεις των σκοπιανών!

Γ. Σ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prokaloun-oi-anthellhnes-tou-ouraniou-tojou-prowthoun-autousia-th-skopianik#ixzz5GFd1E3O6

Exit mobile version