Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Ο κόσμος πλέον τους έχει πάρει χαμπάρι. Ξέρει μέχρι και ο τελευταίος από εμάς πως ό,τι δεν βολεύει την μνημονιακή και προδοτική πολιτική τους βαπτίζεται αυτομάτως ως αντιδημοκρατικό και πως ό,τι εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους είναι δημοκρατικό, αντιφασιστικό, ανθρωπιστικό και εγώ δεν ξέρω τι άλλο! Πρόσφατο παράδειγμα και γνωστό αριστερό σάιτ όπου χωρίς ίχνος ντροπής βάπτισε ως “συμβολική πράξη” το ντου του ρουβίκωνα στο ΣτΕ. Ξέρουμε, πως αν το ίδιο έκαναν απλοί πολίτες θα τους κατηγορούσαν ως ακροδεξιά στοιχεία. Βάλτε το καλά στο κεφάλι σας, η λαϊκή οργή δεν αποπροσανατολίζεται με ρουβίκωνες. Έχετε απέναντί σας όλον τον ελληνικό λαό και πλέον η συντριπτική πλειοψηφία είναι υπέρ της Χρυσής Αυγής και όχι με τους ρουβίκωνες, τους μπαρμπαφώτηδες και τους καρεκλοκένταυρους υπουργούς και βουλευτές σας!

Σ.Τ.

Η. Παναγιώταρος: Τσίπρα-Μητσοτάκη-Γεννηματά είστε το ίδιο συνυπεύθυνοι για την δυστυχία των Ελλήνων! ΒΙΝΤΕΟ

Φυσικά και υπάρχει κράτος και φυσικά έχει γρήγορα αντανακλαστικά. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται για το πόσο γρήγορα κινήθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις, η εισαγγελία και όλος ο πολιτικός κόσμος για να βρουν τους αγανακτησμένους πολίτες της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι εξύβρισαν τον Μπουτάρη. Το θέμα όμως δεν είναι η επίθεση, ούτε καν το γεγονός το ίδιο. Το θέμα είναι πως σε λιγότερο από 24 ώρες όλα λειτούργησαν ως δια μαγείας ρολόι! Και ερωτώ ως πολίτης αυτής της χώρας, η αστυνομία γιατί δεν κάνει το ίδιο καλά την δουλειά τους για όλους τους πολίτες; Η Εισαγγελεία για ποιον λόγο δεν κάνει το ίδιο με τους υπουργούς, τους βουλευτές και με οποιοδήποτε εγκληματικό στοιχείο ώστε να υπάρχει ευνομία παντού; Ρητορική ερώτηση καταλαβαίνω, αλλά δεν χρειάζεται να έχεις και ιδιαίτερα υψηλό iq ώστε να καταλαβαίνεις τους λόγους. Θα τα πούμε στις εκλογές!

Λευτέρης 

Οι μνημονιακές “επιτυχίες” των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Νέα εκτόξευση του «χρέους» στα 343,74 δισ. ευρώ

Tι άλλο μένει να πούμε εμείς ως Χρυσαυγίτες; Τα έχουν πει όλα οι εκπρόσωποι της ψοφοδεξιάς, τα έχουν παραδεχτεί δημόσια για την σκευωρία που έστησαν εις βάρος της Χρυσής Αυγής και δεν κουνιέται φύλλο! Ούτε μια εισαγγελική παρέμβαση, ούτε ένας από αυτούς στην φυλακή! Έτσι και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ομολόγησε σε τηλεοπτικό σταθμό πως καμία δικαιοσύνη δεν στράφηκε ποτέ κατά της Χρυσής Αυγής, αλλά σύσσωμη η ΝΔ άλλαξε μέχρι και τον νόμο για να χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή και να μπούν τα στελέχη της και ο Αρχηγός της φυλακή. Και αυτοί οι άνθρωποι είναι οι ίδιοι που μας κουνούν σήμερα το δάχτυλο και μας μιλάνε για σκευωρίες για την NOVARTIS, αντί να τους κουνάμε εμείς το χέρι αποχαιρετώντας τους πίσω από τα σίδερα της φυλακής που σίγουρα ανήκουν.

Μ.Τ.

Νέα ομολογία από εφημερίδα της ΝΔ: «Η ΝΔ έβαλε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ φυλακή»!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-24-maiou-2018#ixzz5GOm2hgrW

Exit mobile version