Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το όνειρο της Λυμπεράκη: Να ξεπεράσουμε την Γερμανία σε εισαγωγή λαθρομεταναστών!

Το όνειρο της Λυμπεράκη: Να ξεπεράσουμε την Γερμανία σε εισαγωγή λαθρομεταναστών!

Το πώς αντιλαμβάνονται την «Ελλάδα» του μέλλοντος (χωρίς Έλληνες το γένος) οι διάφοροι «φιλελέφτ» εθνομηδενιστές και κοσμοπολίτες αποδεικνύεται και από ένα άρθρο της ξαδέρφης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Αντιγόνης Λυμπεράκη, στα «Νέα», με τίτλο «Ένα μάθημα για τη Γερμανία». Η αρχή του άρθρου είναι «προειδοποιητική» γι’ αυτό το οποίο πρόκειται να ακολουθήσει:

«Μερικές φορές κάποιες λύσεις εμφανίζονται μόνες τους. Οι μειώσεις στις γεννήσεις είχαν επί σειράν ετών στείλει τη Γερμανία στη χειρότερη θέση στην ΕΕ ως προς την πίεση της πληθυσμιακής γήρανσης. Την καθόλου ζηλευτή αυτή θέση εφέτος κατέλαβε η Ιταλία ακολουθούμενη από την Ελλάδα. Τι άλλαξε και βελτιώθηκε η θέση της Γερμανίας; Η Γερμανία υποδέχτηκε από το 2015 ένα εκατομμύριο πρόσφυγες και μετανάστες. Αν κοιτάξει κανείς ποια στοιχεία της δημογραφίας συνθέτουν το πρόβλημα, οι άνθρωποι αυτοί ήταν σαν να είχαν έλθει παραγγελία. Νέοι, οικογένειες, όλοι σε παραγωγικές ηλικίες συμπληρώνουν τις ελλείψεις της δημογραφικής πυραμίδας. Ακόμη περισσότερο, πέρα από την άμεση βελτίωση, διαμορφώνουν καταστάσεις που ελαφρύνουν τη μελλοντική εικόνα».

Και αφού στην συνέχεια η Λυμπεράκη μας μιλάει για την «ανάπτυξη» στην οποία «συνεισέφεραν» οι μετανάστες, ώστε «να μπούμε στην ΟΝΕ» (!) μπαίνει «στο ζουμί», καθώς είναι σαφείς οι προτάσεις της: «Ας δώσει επομένως και η Ελλάδα ένα μάθημα στη Γερμανία. Όταν εμφανίζεται μια λύση, αυτή δημιουργεί από μόνη της θετική δυναμική. Αν δεν προσπαθείς ενεργά να το αποτρέψεις, η τάση αυτοβελτίωσης των ανθρώπων σπρώχνει να αναδυθούν θετικά στοιχεία ή να εξουδετερωθούν αρνητικά. Ο λόγος είναι απλός: όσο πιο μεγάλο το πρόβλημα που αφήνεις πίσω τόσο περισσότερο προσπαθείς να φτιάξεις μια καλύτερη ζωή. Θα αδράξεις τις ευκαιρίες και θα ξεπεράσεις τις αναποδιές, χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις που σε εμψύχωσαν να περάσεις θάλασσες και να διαβείς ηπείρους. Αν μάλιστα βρεθεί και μια χείρα βοηθείας στην προσπάθεια, τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά.

Μια τέτοια ώθηση προσπαθεί να δώσει το Solidarity Now με τα Γραφεία Ενίσχυσης της Απασχόλησης (συμβουλευτική, προετοιμασία, καθοδηγούμενη αναζήτηση) στα Κέντρα Αλληλεγγύης στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Διότι εκτός από εισόδημα, η δουλειά φέρνει και ανεξαρτησία και ελευθερία επιλογών. Η εμπειρία, στην Ελλάδα και αλλού, παλιότερα και τώρα, είναι ότι η κάθε λύση μπορεί να γίνει πρόβλημα. Χρειάζεται όμως επίμονη προσπάθεια και μεγάλα κοιτάσματα κακής διάθεσης και ξενοφοβίας».

Το «μάθημα στη Γερμανία» που θα… δώσει η Ελλάδα είναι ξεκάθαρο: να την ξεπεράσει στην αποδοχή και ένταξη των «μεταναστών», οι οποίοι θα είναι οι… νέοι Έλληνες του αύριο. Δεν παραλείπει, βεβαίως, να μας μιλήσει και για την… συμβολή του εγχώριου παραρτήματος (ενός ακόμη) του Σόρος στην προοπτική αυτή. Σε μια Ελλάδα η οποία θρηνεί την φυγή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων στο εξωτερικό προς εύρεση εργασίας και την μονιμοποίηση της χρόνιας ανεργίας για ανάλογο (και μεγαλύτερο) αριθμό συμπατριωτών μας που έμειναν εδώ, το ζητούμενο για την νεοφιλελεύθερη Λυμπεράκη και τους ομοίους της είναι να τακτοποιηθούν οι (λαθρο)μετανάστες που έρχονται εδώ και βεβαίως να παταχθούν τα «μεγάλα κοιτάσματα κακής διάθεσης και ξενοφοβίας».

Με απλά λόγια, Έλληνες του σήμερα «χεστήκαμε» (όπως θα έλεγε και ο Μπουτάρης) για τα θέματα ανεργίας και φτώχειας που έχετε. Το… μέλλον της Χώρας είναι οι αυριανοί πολιτογραφημένοι «Έλληνες» από το Αφγανιστάν, το Μπαγκλαντές, το Πακιστάν και αλλού. Και όσοι αντιδρούν σ’ αυτό είναι απλώς «ξενόφοβοι», «ρατσιστές» και «μισαλλόδοξοι»…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/jesalwsan-oi-anthrwpoi-tou-soros-as-dwsoume-ena-mathhma-sthn-germania-metat#ixzz5GQFa419T

Exit mobile version