Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Χαστούκι» στην κυβέρνηση από το ΣτΕ: Απορρίφθηκε η αίτηση Μουζάλα για τους τούρκους στρατιωτικούς – Οργή από Ερντογάν

«Χαστούκι» στην κυβέρνηση από το ΣτΕ: Απορρίφθηκε η αίτηση Μουζάλα για τους τούρκους στρατιωτικούς - Οργή από Ερντογάν

Παρά το πρόσφατο μήνυμα που έστειλε η κυβέρνηση, δια μέσω των παρακρατικών του «Ρουβίκωνα», στο ΣτΕ, η σημερινή εκδίκαση της υποθέσεως των τούρκων στρατιωτικών δεν είχε ευτυχή κατάληξη για τα γιουσουφάκια του Ερντογάν.

Συγκεκριμένα, η έφεση την οποία είχε καταθέσει το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής του Μουζάλα, επί της οποίας είχε δηλώσει πολύ ευχαριστημένος ο πρωθυπουργός της τουρκίας, απορρίφθηκε και μάλιστα με συνοπτικές με ισχυρή πλειοψηφία από το ΣτΕ.

Έτσι, με την καθαρογραφή της αποφάσεως, οι οχτώ τούρκοι θα αφεθούν ελεύθεροι και θα τους χορηγηθούν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, προκειμένου να ταξιδέψουν σε όποια χώρα επιθυμούν.

Ήδη η απόφαση προκάλεσε την έκρηξη της Άγκυρας, η οποία μέσω του ΥΠΕΞ της καταδίκασε την απόφαση και απεφάνθη «η Ελλάδα είναι χώρα που προστατεύει και δίνει καταφύγιο σε πραξικοπηματίες».

Τώρα απομένει να δούμε ποιο είναι το επόμενο κόλπο που θα σκεφτούν Τσίπρας και Καμμένος για να ευχαριστήσουν τον σουλτάνο Ερντογάν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chastouki-sthn-kubernhsh-apo-to-ste-aporrifthhke-h-aithsh-mouzala-gia-tous#ixzz5GQG3rgPW

Exit mobile version