Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σοκ και δέος από το επικαιροποιημένο μνημόνιο της αριστεράς: Αναρτήθηκε το προσχέδιο στην ιστοσελίδα της Κομισιόν και πάγωσε όλος ο κόσμος!

Σοκ και δέος από το επικαιροποιημένο μνημόνιο της αριστεράς: Αναρτήθηκε το προσχέδιο στην ιστοσελίδα της Κομισιόν και πάγωσε όλος ο κόσμος!

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Κομισιόν το προσχέδιο για το Μνημόνιο της αριστεράς, δηλαδή το έγγραφο όπου καταγράφονται τα μέτρα που θα πρέπει να ψηφιστούν ή να εφαρμοστούν μέχρι την περιβόητη «καθαρή έξοδο» που ονειρεύεται ο Τσίπρας και το προεκλογικό του επιτελείο.

Ο κατάλογος των μέτρων είναι ομολογουμένως θλιβερά εντυπωσιακός, αφού η κυβέρνηση δεσμεύεται:

Και όλα αυτά, συν τα όσα ήδη υπάρχει η κυβέρνηση δεσμεύεται να τα εφαρμόζει για «πολλά χρόνια» (over many years αναφέρει το έγγραφο), ενώ τα πρωτογενή πλεονάσματα ύψους 3,5% θα διατηρηθούν τουλάχιστον μέχρι το 2022.

Μετά από αυτήν την καταιγίδα μνημονιακών μέτρων, θα επιβληθεί αυστηρή εποπτεία για πολλά χρόνια, ώστε να επιτυγχάνονται τα υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και οι μνημονιακοί στόχοι.

Αυτή είναι η “καθαρή έξοδος” του Τσίπρα, αλλά επίσης αυτό είναι και το μνημόνιο που υποστηρίζει σύσσωμο το “συνταγματικό τόξο”. Μία αδιέξοδη πολιτική εσωτερικής υποτίμησης από το οποίο μονάχα η Χρυσή Αυγή μπορεί να βγάλει την Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sok-kai-deos-apo-to-neo-mnhmonio-ths-aristeras-anarththhke-to-proschedio-st#ixzz5GQGwPd3e

Exit mobile version