Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα πρόκληση των σιωνιστών: Το Ισραήλ σχεδιάζει 2.500 νέους εβραϊκούς οικισμούς στην Δυτική Όχθη

Νέα πρόκληση από το ρατσιστικό κράτος του Ισραήλ, καθώς ο σιωνιστής υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Αβίγκντορ Λίμπερμαν δήλωσε το πρωί της Πέμπτης ότι σχεδιάζει να ζητήσει άδεια την επόμενη εβδομάδα για την κατασκευή περίπου 2.500 νέων εβραϊκών οικισμών στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Στο twitter έγραψε ότι ένα περιφερειακό συμβούλιο σχεδιασμού θα κληθεί να ορίσει 1.400 οικιστικές μονάδες για άμεση κατασκευή. Παρότι οι περισσότερες χώρες θεωρούν ως παράνομους τους εβραϊκούς οικισμούς που έχει κατασκευάσει το Ισραήλ στα εδάφη τα οποία κατέλαβε κατά τον «Πόλεμο των Έξι Ημερών», οι σιωνιστές που κυβερνούν το Ισραήλ δεν πτοούνται.

«Θα προωθήσουμε τους εποικισμούς σε όλη την Ιουδαία και την Σαμάρεια, από τα βόρεια ως τα νότια, σε μικρές κοινότητες και σε μεγάλες», έγραψε ο Λίμπερμαν χρησιμοποιώντας την βιβλική ονομασία της Δυτικής Όχθης. Θυμίζουμε ότι 500.000 ισραηλινοί (έποικοι επί τω πλείστον) διαμένουν στην Δυτική Όχθη και την Ανατολική Ιερουσαλήμ, περιοχές όπου κατοικούν και περισσότεροι από 2.600.000 Παλαιστίνιοι.

Μπορεί τα διάφορα αριστερά εγχώρια φερέφωνα του σιωνισμού να το βουλώνουν, για μια ακόμη φορά, για την προκλητικότητα του ρατσιστικού κράτους του Ισραήλ, προφανώς, όμως, η «συμπαράσταση» στο κράτος-δολοφόνο, που πολεμά… γενναία μικρά παιδιά και αναπήρους, θα έρθει από τα δεξιά «ορφανά» της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, τα οποία θα δώσουν και πάλι συγχαρητήρια στο Ισραήλ, όχι για τις διαπραττόμενες από αυτό δολοφονίες αμάχων αυτήν την φορά, αλλά για τις επεκτατικές του δραστηριότητες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-proklhsh-twn-siwnistwn.-to-israhl-schediazei-2.500-neous-ebraikous-oiki#ixzz5GSHR4hXK

Exit mobile version