Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Βγήκαν λέει στο φως της δημοσιότητας στοιχεία το πώς βασάνιζαν οι Άγγλοι τους Αγωνιστές της ΕΟΚΑ. Βιασμοί, γρονθοκοπήματα, κλωτσιές, μαστιγώματα, σβήσιμο αναμμένων τσιγάρων και άλλου τύπου πιο σκληρά βασανιστήρια που θυμίζουν ISIS πραγματοποίησαν Άγγλοι στρατιώτες σε βάρος νεαρών παιδιών που αγωνιζόταν για την Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα, για μια Κύπρο ελεύθερη και Ελληνική. Oι σύμμαχοι μας οι Άγγλοι κατά τ΄ άλλα, που ουκ ολίγες φορές ήταν υπεύθυνοι για θανάτους Ελλήνων αγωνιστών. Οι σύμμαχοι μας που τους στρώσαμε κόκκινα χαλιά για να τους υποδεχτούμε προ ολίγων ημερών και με… υπερηφάνεια μαθαίναμε από τα δελτία ειδήσεων τι έφαγε ο Κάρολος και τι ήπιε η Καμήλα. 

Αντρέας Κ.

Απάντηση στις συκοφαντίες Μητσοτάκη: Η ΝΔ ψήφισε χέρι-χέρι με τον ΣΥΡΙΖΑ τα Μνημόνια και τα αντεθνικά νομοσχέδια!

O Γιάννης Λαγός τους είπε προδότες και τον τιμώρησαν με 15 ημέρες αποκλεισμό και χρηματικό πρόστιμο, το ίδιο έκαναν πριν λίγο καιρό με τον Αρχηγό μας και τον βουλευτή μας Ηλία Κασιδιάρη. Τα παιδιά που αγανάκτησαν με τις ανθελληνικές δηλώσεις και τους ύμνους υπέρ του Κεμάλ από τον Μπουτάρη, τιμωρήθηκαν και αυτά, μάλιστα τα ΜΜΕ δεν παρέλειψαν να μας ενημερώσουν πως… ζητούσαν συγνώμη από τον σκοπιανόφιλο δήμαρχο, κανιβαλίζοντας επάνω σε 20χρονα παιδιά. Και τώρα μπορούν όλοι τους να κοιμούνται ήσυχοι, γιατί σώθηκε η υπόληψη τους και η δημοκρατία τους. Τώρα δεν μας απασχολεί τίποτα ούτε μνημόνια, ούτε η εγκληματικότητα, ούτε οι λαθρομετανάστες, ούτε αν τα Σκόπια τα πούμε “Μακεδονία”, ούτε αν ο Ερντογάν κρατάει 2 Έλληνες στρατιώτες αιχμάλωτους, όλα έχουν λυθεί δια μαγείας γιατί στην Ελλάδα του 2018 -αν αυτό το πράγμα που έχουμε σήμερα λέγεται και Ελλάδα- διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλον. Έρχεται όμως η ώρα σας, όσες κάλπικες δημοσκοπήσεις και να βγάλετε την επόμενη των εκλογών θα είστε παρελθόν, ας ελπίσουμε να βρείτε και εσείς τον δρόμο της Δικαιοσύνης και να βρεθείτε όχι στις φυλακές, αλλά στα χοτ σποτ μαζί με τους φίλους σας τους λαθρομετανάστες.

Τ.Μ.

Αραιά-αραιά να φαινόμαστε καμιά σαρανταριά: Μέγα φιάσκο η συγκέντρωση υπέρ του Μπουτάρη

Βλέπω στα σόσιαλ πολλούς συμπολίτες μου να κράζουν τον Μπουτάρη και τον Μηταφίδη για τις ανθελληνικές τους δηλώσεις. Ο δε Μηταφίδης έχει ανεβάσει… επίπεδο και μιλάει και για “μακεδονικό” έθνος! Εγώ ρε παιδιά, δεν αντιλέγω ναι είναι προδότες, αλλά εσείς δεν τους ψηφίσατε; Εγώ τους ψήφισα; Και δεν φτάνει αυτό, εγώ έλεγα σε πολλούς δικούς μου ανθρώπους, γείτονες, συναδέλφους κτλ ψηφίστε Χρυσή Αυγή και μου λέγανε όχι, είναι ακραίοι. Τι ακραίοι ωρε; Φάτε τώρα στην μάπα άλλο έναν χρόνο τους δικούς σας τους δημοκράτες και όταν θα ξαναέρθουν οι εκλογές μην μου λέτε κατεβαίνει ο μπατζανάκης μου με τον τάδε, δουλεύει η ανηψιά μου στον αποκεί, να ψηφίσετε Χρυσή Αυγή, για να ξαναγίνει η Ελλάδα ελληνική!

Δημήτρης, Νεάπολη

«Χαστούκι» στην κυβέρνηση από το ΣτΕ: Απορρίφθηκε η αίτηση Μουζάλα για τους τούρκους στρατιωτικούς – Οργή από Ερντογάν

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-25-maiou-2018#ixzz5GT80Q9nD

Exit mobile version