Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ομιλία της Συναγωνίστριας Ελένη Ζαρούλια στην Τ.Ο. Αμπελοκήπων

YouTube Poster

Κοιτάζοντας το ημερολόγιο είδα ότι σήμερα είναι μία τραγική επέτειος για την Πατρίδα μας. Ήταν στις 23 Μαΐου του έτους 2006, στις 12.06 το μεσημέρι, όταν δύο μαχητικά F16C block 52+ στη Σούδα, λαμβάνουν διαταγή από το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων να απογειωθούν και να κατευθυνθούν στην περιοχή της Καρπάθου, προς αναγνώριση τουρκικού σχηματισμού αεροσκαφών.

Την ώρα κατά την οποία απογειώνονται τα δύο αεροσκάφη της Πολεμικής μας Αεροπορίας, με Νο. 1 τον Σμηναγό Κωνσταντίνο Ηλιάκη και Νο. 2 τον Υποσμηναγό Πρόδρομο Κολτσίκογλου, ο τουρκικός σχηματισμός βρίσκεται 40 ν.μ. βόρεια-βορειοανατολικά της Ρόδου, εντός του FIR Αθηνών.Στις 12.37, τα ελληνικά μαχητικά αποκτούν οπτική επαφή με τον εχθρό. Την ίδια χρονική στιγμή, σε απόσταση 10,5 ν.μ. βορειοανατολικά του Αιγαίου επιχειρούσε η τουρκική φρεγάτα F250 Muavenet τύπου Knox, η οποία διέθετε και ελικόπτερο τύπου ΑΒ-212.

Στις 12.40 σε απόσταση 8 ν.μ. ανατολικά της Καρπάθου, σε ύψος 27.000 ποδών και εντός του ελληνικού εναέριου χώρου, ο Σμηναγός Ηλιάκης διαπιστώνει πως το αεροφωτογραφικό ακολουθείται σε απόσταση 7 ν.μ.  από δύο οπλισμένα μαχητικά. Το 3ο Κέντρο Ελέγχου Περιοχής δίνει εντολή στον Ηλιάκη να προσεγγίσει, προκειμένου να διαπιστωθεί το είδος του ατρακτιδίου αναγνώρισης, το οποίο φέρει το αεροφωτογραφικό RF-4E. Αυτό πράττει ο Έλληνας πιλότος, γεγονός που αναγκάζει τους Τούρκους να προβούν σε επικίνδυνους ελιγμούς.

Ένα εκ των δύο τουρκικών μαχητικών εγκαταλείπει τον σχηματισμό. Το τουρκικό F16 με χειριστή τον Halil Ibrahim Ozdemir έρχεται πίσω από τον Ηλιάκη και τον εγκλωβίζει, ενώ το έτερο ελληνικό F16, παίρνει θέση πίσω από τον Τούρκο. Ο Τούρκος πιλότος καλεί τον Ηλιάκη να απομακρυνθεί, ο Έλληνας Σμηναγός όμως αρνείται. Ο Τούρκος πιλότος μιλά συνθηματικά με τους δύο συμπατριώτες του και εξαπολύσει πύραυλο ΑΙΜ-9 Sidewinder ενώ και τα τρία τουρκικά αεροσκάφη σκορπίζουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Ο πύραυλος πλήττει το αεροσκάφος του Ηλιάκη, το οποίο και εκρήγνυται. 

Ο Υποσμηναγός Κολτσίκογλου εξαπολύει πύραυλο κατά του τουρκικού μαχητικού που έχει πλήξει τον Ηλιάκη, πύραυλος που βρίσκει το ακροπτερύγιο του τουρκικού F16, καταρρίπτοντάς το. Παρά ταύτα, ο ελιγμός του τούρκου πιλότου, του έχει δώσει τα απαραίτητα δευτερόλεπτα ώστε να προλάβει να εγκαταλείψει το αεροσκάφος του, χρησιμοποιώντας το αυτόματο σύστημα εκτίναξης.

Η ελληνική κυβέρνηση, κυβέρνηση Καραμανλή με υπουργό Εξωτερικών την Ντόρα Μπακογιάννη, προβαίνει σε βεβιασμένες και τάχιστες επαφές με την τουρκική πλευρά, προκειμένου αφ’ ενός να αποτρέψει την περαιτέρω κλιμάκωση της έντασης και αφ’ ετέρου να αποκρύψει την αλήθεια από τον Ελληνικό Λαό. 

Η επίσημη εκδοχή της ελληνικής κυβέρνησης έρχεται με απύθμενη ψευτοδημοκρατική αυθάδεια να σπιλώσει την ηρωική θυσία του Σμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη, στο ύψιστο καθήκον της προστασίας της Ελληνικής Πατρίδος: τα δύο αεροσκάφη (του Ηλιάκη και του Τούρκου δολοφόνου) συγκρούστηκαν ύστερα από λανθασμένο χειρισμό του Τούρκου πιλότου.

Αδιάψευστοι μάρτυρες της ιστορικής πραγματικότητος, ο πιλότος πολιτικού αεροσκάφους των αιγυπτιακών αερογραμμών, ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή και αντιλαμβάνεται δύο εκρήξεις, μια ισχυρή πρώτη και μια μικρότερη δεύτερη. Ακριβώς αυτά επιβεβαιώνει και ο υπό σημαία Παναμά καπετάνιος του φορτηγού πλοίου “Gas Century”, ο οποίος πλέει στην περιοχή, με κατεύθυνση τον Πειραιά. Το πλοίο αυτό είναι που θα περισυλλέξει τον σώο Τούρκο πιλότο. Μετά την τροπή των γεγονότων, το φορτηγό πλοίο αντί να πλεύσει προς Πειραιά, κινείται προς τη Μάλτα. Είναι προφανές πως η ελληνική κυβέρνηση έκανε τα πάντα προκειμένου να εξαφανίσει τους μάρτυρες εκείνους οι οποίοι θα κατέρριπταν την επίσημη εκδοχή του ατυχήματος…

Απέναντι στο ψευτορωμαίικο των γραικύλων, στο μεταπολιτευτικό έκτρωμα των μυθοπλαστών της Αριστεράς και των ψοφοδεών και πατριδοκάπηλων της Δεξιάς, η δική μας Εθνικιστική Πατρίδα υψώνει στους γαλάζιους ουρανούς τα Πρότυπα και τις Ηρωικές μορφές Ανδρών όπως ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης. Και εάν οι απατεώνες της ψευτοδημοκρατίας που εξουσιάζουν, επιμένουν να ψεύδονται στο Λαό και να βεβηλώνουν τη μνήμη των Ηρώων για να περισώσουν το έκτρωμα της «ελληνοτουρκικής φιλίας», εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές ορκιζόμαστε πως θα αποκαταστήσουμε την Αλήθεια.

Χρυσαυγίτισσες και Χρυσαυγίτες, μη λησμονήσετε ποτέ τον σπουδαίο αυτό άνδρα! ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΑΚΗΣ: Αθάνατος!

Πολλά είναι τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητος και με πρώτο και καλύτερο ο υποτιθέμενος άγριος ξυλοδαρμός του Μπουτάρη.

Το σκηνικό ήταν μάλλον στημένο καθότι βλέποντας τα πλάνα παρατηρούμε έναν κουκουλοφόρο και εδώ τίθεται η απορία γιατί δεν συνελήφθη; Υπάρχει ο νόμος της κουκούλας, έπρεπε αυτόν να τον τσιμπήσουνε και δεν έχει κάνει κανείς λόγο για αυτόν τον κουκουλοφόρο. Πάμε εμείς σε εκδηλώσεις και έχουμε την κουκούλα στην τσέπη μας και την φοράμε; Ποιος πάει σε εκδήλωση με κουκούλα; Κανένας, εκτός εάν είναι προβοκάτορας! Και μάλλον αυτός έδωσε το έναυσμα της επιθέσεως, αλλά κανένας δεν ασχολήθηκε με αυτόν. Αντίθετα, ω του θαύματος, βγήκαν όλοι μα όλοι από αρχής γενομένης αυτουνού, που παριστάνει τον πρωθυπουργό όλων των Ελλήνων, έως και τον τελευταίο δημοσιογραφίσκο αυτής της δύσμοιρης χώρας και παίξαν την ίδια χιλιοπαιγμένη και φθαρμένη κασέτα, ότι ήταν δήθεν “φασίστες”, “ναζί”, ακροδεξιοί κ.ο.κ. αυτοί που επετέθησαν στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης! Ξέρετε, τα γνωστά που λένε “μισαλλοδοξία”, ρατσισμός και αηδίες. Πράγμα το οποίο φυσικά και δεν συμβαίνει όταν η επίθεση γίνεται από τους αναρχοκομμουνιστές και καλά “Αντιεξουσιαστές”, αφού αποδεικνύεται ουκ ολίγες φορές ότι είναι τέκνα πολλών εξουσιαστών αυτής της χώρας! Και για αυτό αυτοί πουλάνε τσάμπα μαγκιά, αφού με την κάλυψη και του υπουργείου προπό μπαίνουν όπου θέλουν  τα σπάνε, τα κάνουν γυαλιά-καρφιά  χωρίς να διατρέχουν τον παραμικρό κίνδυνο να συλληφθούν!

Σχετικά δε με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Κνίτης πρωθυπουργός μας, η οποία είχε ως εξής: ““Αυτοί που επιτέθηκαν στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, δεν είναι ούτε αγανακτισμένοι πολίτες, ούτε συγκεντρωμένο πλήθος. Είναι απλά ακροδεξιοί τραμπούκοι που πρέπει να βρεθούν άμεσα αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους.” (ως άλλος αδέκαστος Μπάρας, έβγαλε και την ετυμηγορία!), πάνω σε αυτήν την ανακοίνωση λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην σημερινή του ομιλία στο κοινοβούλιο τοποθετήθηκε λέγοντας ότι “δηλαδή εάν ήταν αγανακτισμένοι πολίτες ή συγκεντρωμένο πλήθος, θα ήταν δικαιολογημένη η επίθεση;” και φυσικά ήθελε να πει ότι ο Τσίπρας δεν καταδικάζει την βία απ’ όπου κι αν προέρχεται και ότι καλύπτει τον Ρουβίκωνα με τον οποίο κράτος και παρακράτος έχουν εκλεκτικές συγγένειες! 

Όλοι αυτοί, λοιπόν, οι πολιτικάντηδες και οι δημοσιογραφίσκοι, απευθύνονται σε λοβοτομημένους, οι οποίοι δέχονται αμάσητα τον σανό που τους πλασάρουν. Ευτυχώς όμως υπάρχουν πάρα πολλοί συμπατριώτες μας, οι οποίοι ξύπνησαν από τον πολιτικό λήθαργο που είχαν πέσει εδώ και δεκαετίες και δεν τους πιστεύουν πια! 

Έτσι άλλη μία προσπάθεια κατασυκοφάντησης του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών έπεσε στο κενό και μείναν μόνοι τους να λένε το παραμύθι τους αναμεταξύ τους χωρίς αυτό να βρίσκει καμία ανταπόκριση στην ευρεία μάζα! 

Εφηύραν αυτόν τον τρόπο, ώστε να σκεπάσουν τις προδοσίες τους προς τον Ελληνικό λαό, αφού τις ημέρες αυτές γίνεται το παζάρι του ονόματος της Μακεδονίας μας! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΣΙΩΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ…

Αντί να ασχολούμαστε με τις παραβιάσεις των Τούρκων στο Εθνικό εναέριο χώρο μας και στα χωρικά μας ύδατα αναλίσκονται τα μίσθαρνα όργανα του συστήματος με το στημένο σπρώξιμο του Μπουτάρη και αναθεματίζουν τους Εθνικιστές!

Την ίδια στιγμή οι Τούρκοι φανατίζουν τους μουσουλμάνους στην Θράκη μας, βάζοντας τα μουσουλμανοπαίδια να φωνάζουν μέσα σε ελληνικό έδαφος ότι είναι Τούρκοι μπροστά σε βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου! Αυτούς τους βουλευτές, που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει πολλάκις ξεσκεπάσει το προδοτικό τους ρόλο, αλλά  η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ περιθάλπει με θαλπωρή… 

Την ημέρα της μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων έλαβε χώρα και άλλη μία ύβρις στην Θεσσαλονίκη, εκτός από το gay pride. Στο περιβόητο σπίτι του Κεμάλ, το οποίο είχε μάλιστα εγκαινιάσει ο Γεροντόπουλος της Νέας Δημοκρατίας, να μη τα ξεχνάμε αυτά, γιόρτασαν οι Τούρκοι την σφαγή των Ελλήνων με τις ευλογίες του λεγόμενου “ελληνικού κράτους”, υπό την αιγίδα του τουρκικού προξενείου! Πως θα μπορούσαν να λάβουν χώρα όλα αυτά, εάν δεν είχαν εφεύρει τον ξυλοδαρμό Μπουτάρη για να απασχολεί την κοινή γνώμη; 

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες,

Επειδή οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες κι επειδή η Χρυσή Αυγή παραμένει αποκλεισμένη από όλα τα ΜΜΕ, θα πρέπει όλοι μας να γίνουμε κήρυκες των θέσεων του κινήματος για όλα τα μείζονα ζητήματα που αφορούν την Πατρίδα μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως χρέος μας είναι να προσπαθούμε αυτές τις θέσεις να τις μεταδίδουμε με κάθε δυνατό τρόπο στην ελληνική κοινωνία και στον ελληνικό λαό.Τις θέσεις μας θα τις βρείτε στο διαδίκτυο, στα έντυπα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, την εφημερίδα μας, αλλά και την εφημερίδα “Εμπρός”.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει ο κόσμος ότι η Χρυσή Αυγή παρά τους διωγμούς και τον αποκλεισμό που υφίσταται όλα αυτά τα χρόνια είναι δυνατή, ενωμένη και πως παρά τις κακόβουλες φήμες εχθρών και «φίλων» συνεχίζει με απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Αρχηγού αυτό για το οποίο την εμπιστεύτηκε με τη ψήφο του ο ελληνικός λαός: να δίνει μάχες για την Ελλάδα και να κατορθώσει σύντομα να γίνει δύναμη εξουσίας, ώστε να απαλλαγεί επιτέλους αυτός ο τόπος από την τυραννία του μνημονίου και τους προδότες που μας εξουσιάζουν.

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ακόμα να κάνουμε πολλά και πως ο δρόμος προς την νίκη είναι μεγάλος και ανηφορικός. Όμως, όλοι αυτοί που μας λένε πως θα πρέπει να τα παρατήσουμε γιατί τίποτα δεν αλλάζει σε αυτή τη χώρα και πως το αποτέλεσμα είναι προδικασμένο κάνουν ένα μεγάλο λάθος. Υποτιμούν τις προσπάθειές μας, αλλά υποτιμούν και την αποφασιστικότητά μας να φτάσουμε μέχρι τέλους! Αγνοούν ότι όλα αυτά τα χρόνια κοινοβουλευτικής παρουσίας καταφέραμε το ακατόρθωτο και πως εάν δεν υπήρχε Χρυσή Αυγή, τότε -κυριολεκτικά- θα είχαν διαλυθεί και ξεπουληθεί τα πάντα.

Αναλογιστείτε τι θα γινόταν εάν σήμερα δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή στο κοινοβούλιο. Σκεφτείτε εάν δεν υπήρχε ο φόβος του συστήματος για την Χρυσή Αυγή πόσο ασύδοτο θα ήταν το «συνταγματικό τόξο» και τα αστικά του κόμματα. Αναρωτηθείτε πόσο χειρότερα θα ήταν τα πράγματα για τους Έλληνες εάν δεν κυρίευε το σύστημα ο φόβος για την ενίσχυση της Χρυσής Αυγής, την οποία και πολεμάνε με λύσσα επειδή δεν συναινεί στις εθνικά επικίνδυνες πολιτικές του.

Κακά τα ψέματα, εάν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή ίσως να μην υπήρχε Ελλάδα. Εάν δεν ήμασταν εμείς το μοναδικό, αυθεντικό ανάχωμα απέναντι στην προδοσία και την ενδοτικότητα των ξενόδουλων πολιτικών μας, σήμερα η χώρα μας θα είχε αφανιστεί ολοκληρωτικά τόσο από τα μνημόνια όσο και από την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών που έχει κατακλύσει την πατρίδα μας.

Δείτε την διαφορά μας με αυτούς και θα καταλάβετε. Όταν όλοι κάνουν λόγο για ανάγκη επιβολής νέων μέτρων και βαφτίζουν τα μνημόνια «προγράμματα» και «εργαλεία», εμείς λέμε ότι η οικονομία μας δεν αντέχει άλλες τέτοιου είδους μεταρρυθμίσεις και πως εάν δεν γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους και καταγγελία του μνημονίου ο λαός δεν είναι αναγκασμένος να πληρώνει από το υστέρημα του τα ελλείμματα ή τα πλεονάσματα των δανειστών. Όταν όλοι χειροκροτούν τον ερχομό των θεσμών ως σωτήρες, που θα μας σώσουν από τα χειρότερα, εμείς λέμε ότι αυτοί και οι υποτακτικοί τους έχουν συμφωνήσει πίσω από την πλάτη μας για τα χειρότερα και απλώς εφευρίσκουν νέα ονόματα για να συγκαλύψουν τις προδοσίες τους. Όταν το πολιτικό κατεστημένο επικροτεί τους χειρισμούς της κυβέρνησης σχετικά με τα εθνικά μας θέματα εμείς λέμε ότι οι Τούρκοι δεν είναι αδέρφια μας, ότι η Κύπρος είναι Ελλάδα, ότι το Αιγαίο είναι Ελληνικό, ότι η Θράκη δεν κατοικείται από Τούρκους μειονοτικούς και πως ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης της επιθετικότητας τους είναι δια των όπλων.

Όταν η ΝΔ παριστάνει την αντιπολίτευση και διαμαρτύρεται για το θέμα του Μακεδονικού, εμείς λέμε ότι και η ΝΔ πρόδωσε την Μακεδονία και στην ουσία συμφωνεί σε όλα με τον ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που απέδειξε και στο πρόσφατο παρελθόν. Νόμος για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα, παραχώρηση ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες, γάμος των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, τρίτο μνημόνιο… όλα αυτά τα έφερε στη βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ και τα υπερψήφισε με 100% συσπείρωση η ΝΔ που ακόμα έχει το θράσος να παριστάνει την αντιπολίτευση.

Αντιπολίτευση με σκυμμένο το κεφάλι δε γίνεται όμως. Από τις φιλομπολσεβίκικες ανακοινώσεις του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Μπακογιάννη μέχρι τις διακηρύξεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για σεβασμό στους αγώνες της αριστεράς αυτό που απέμεινε να αντιπολιτεύεται το κόμμα της ΝΔ είναι οι ίδιοι οι ψηφοφόροι της, που τελικά θα έρθουν δίπλα μας γιατί εμείς δεν σεβόμαστε κανέναν αριστερό κατσαπλιά που αιματοκύλισε την Ελλάδα και που θέλει τα σύνορα της χώρας μέχρι τον Όλυμπο, χωρίς Ελληνική Μακεδονία, χωρίς Ελληνική Θράκη, χωρίς κυριαρχικά δικαιώματα και χωρίς έθνος που θα αποτελείται αποκλειστικά και μόνο από Έλληνες.

Εμείς λέμε τα πράγματα με το όνομα τους και γι’ αυτό επιμένουμε πως όσο όλοι αυτοί απεργάζονται την διάλυση της Πατρίδος, τόσο εμείς θα πολεμάμε για να υπερασπιστούμε τον λαό μας, τον πολιτισμό μας και τη Θρησκεία μας. Ενωμένοι λοιπόν σαν μία γροθιά, τους λέμε ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ και πως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Θα νικήσουμε γιατί αυτό είναι το σωστό, γιατί αυτό θέλει ο Θεός!

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Exit mobile version