Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τούρκος έποικος στην Κύπρο σοκάρει: Τέχνη μου ήταν να σκοτώνω άμαχους Έλληνες!

Τούρκος έποικος στην Κύπρο σοκάρει: Τέχνη μου ήταν να σκοτώνω άμαχους Έλληνες!

Ενδεικτικό του με ποιους διαπραγματεύονται σε Ελλάδα και Κύπρο ήταν το παραλήρημα ενός πλέον γηραιού τούρκου εποίκου στην Κύπρο μας σχετικά με το τι έκανε το 1974.

Όπως ανέφερε, λοιπόν, αποστολή του ήταν να «κανονίζει» τους «γκιαούρηδες» που αιχμαλωτίζονταν από τον τουρκικό στρατό κατά την εισβολή στη Κύπρο.

Μάλιστα αναφερόμενος στον εαυτό του είπε πως οι δολοφονίες ήταν η τέχνη του. Σε κάποια φάση της εισβολή πήγε στη περιοχή Καρπασίας και είδε ότι είχαν συγκεντρωθεί πολλοί Έλληνες αιχμάλωτοι.

«Χάρηκα» είπε, γιατί θα τους καθάριζα όλους. Ωστόσο τον αντιλήφθηκε ο τούρκος αξιωματικός Χακό Μπορατάς και τον προειδοποίησε πως αν απομακρυνόταν από δίπλα του θα τον πυροβολούσε και θα τον σκότωνε επιτόπου.

Ασχέτως αν τα “κατάφερε” ή όχι στην προκειμένη περίπτωση, ο συγκεκριμένος χασάπης είναι ενδεικτικό παράδειγμα της υφής των όποιων διαπραγματεύσεων γίνονται για τουρκοποίηση της Κύπρου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tourkos-ths-kuprou-sokarei-technh-mou-htan-na-skotwnw-amachous-ellhnes#ixzz5GWNLnyzW

Exit mobile version