Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Από την αγκαλιά του Τσαουσέσκου στην εξουσία – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

ΣΥΡΙΖΑ: Από την αγκαλιά του Τσαουσέσκου στην εξουσία - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην εθνική εφημερίδα “Εμπρός”

Δεν είναι λίγες οι φορές κατά τις οποίες στις συνεδριάσεις της Βουλής τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και μεταξύ αυτών ο πρόεδρος της Βουλής Βούτσης κατηγορεί τους Χρυσαυγίτες σαν αρνητές της δημοκρατίας.

Του έχω απαντήσει ότι δεν έχει δικαίωμα να ομιλεί γιατί το κόμμα το οποίο αντιπροσωπεύει είναι συνέχεια της διασπάσεως του ΚΚΕ του 1968 και συμπορεύθηκε θαυμάσια με ένα στυγνό και τυραννικό καθεστώς αυτό του δικτάτορα της Ρουμανίας Τσαουσέσκου. Το έχουν αρνηθεί λέγοντας ότι δεν είχαν ποτέ σχέσεις με την Ρουμανία του Τσαουσέσκου.

Λένε ψέματα και η μεγαλύτερη απόδειξη γι’ αυτό είναι τα λόγια και οι δηλώσεις των ίδιων των συντρόφων τους της λεγομένης ανανεωτικής αριστεράς.

Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 12 Μαΐου 2018, η εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” κυκλοφόρησε με ένα ένθετο βιβλίο με τίτλο “50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ”, στο οποίο υπήρχαν αναλύσεις, συνεντεύξεις και μαρτυρίες από στελέχη του ΚΚ Εσωτερικού, το οποίο στην συνέχεια διασπάστηκε και ξαναενώθηκε σαν ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ και κατέληξε στον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ! Ας δούμε, λοιπόν, τι λένε δύο πρόσωπα της “ανανεωτικής” αριστεράς για τις σχέσεις τους με το καθεστώς Τσαουσέσκου:

ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΝΑΛΑΚΗΣ: “Όταν επήλθε η διάσπαση, σταμάτησαν όλες οι δυνατότητες χρηματοδότησης από το ΚΚΣΕ. Μείναμε με αυτά που μαζεύαμε και δυστυχώς, ένα κόμμα που μας βοηθούσε – το χειρότερο από όλα: ο Τσαουσέσκου στο Βουκουρέστι. Κλείναμε τα μάτια… Αρνηθήκαμε τους σοβιετικούς, οι οποίοι ήταν μία φρίκη, βέβαια, αλλά η δική μας επιλογή δεν ήταν καλύτερη. Πηγαίναμε συνέχεια στο Βουκουρέστι, προσωπικά ταξίδευα κάθε δύο τρεις μήνες”.

ΤΙΤΟΣ ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ: Με το καθεστώς Τσαουσέσκου όμως έκλειναν τα μάτια. “Ναι, η γυναίκα μου η Ρένα, όταν έμαθε ότι η “Αυγή” έπαιρνε το χαρτί από τον Τσαουσέσκου, έγινε έξαλλη. Να σταματήσει αμέσως αυτό, είπε, και της είπαν, θα κλείσει η “Αυγή” αλλιώς. Να κλείσει είπε, δεν μπορεί να μας χρηματοδοτεί ο Τσαουσέσκου”… Στην διάσπαση η Ρουμανία ήταν φιλική προς τους ανανεωτές. Όπως και η Βόρεια Κορέα άλλωστε.”

Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, μία εξέλιξη, ένα παρακλάδι του μαρξιστικού κινήματος με δεδομένες σχέσεις όχι μόνον με την κόκκινη χούντα του Τσαουσέσκου, αλλά και το απάνθρωπο καθεστώς της Βόρειας Κορέας. Και ύστερα οι “σύντροφοι” έχουν το θράσος να μιλάνε για δημοκρατία.

Για ποια δημοκρατία; Την δημοκρατία του Τσαουσέσκου στην οποία οι ίδιοι παραδέχονται ότι υπήρχε ανελευθερία και εξαθλίωση του λαού; Ή στην δημοκρατία της Βόρειας Κορέας; Το ότι βρέθηκε όμως από την αγκαλιά του Τσαουσέσκου στην εξουσία αυτό το κόμμα δεν οφείλεται τόσο στον αγώνα του και την δυναμική του, αλλά στην τραγική ανεπάρκεια της αστικής φιλελεύθερης παρατάξεως, η οποία οδήγησε τον Λαό με τα λάθη της και την διαφθορά της στον ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/suriza-apo-thn-agkalia-tou-tsaouseskou-sthn-ejousia-arthro-tou-n.-g.-michal#ixzz5GWR2micw

Exit mobile version