Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εγκεφαλικά στην “Αυγή” από την επιρροή των Ελλήνων Εθνικιστών στους μαθητές:”Χρυσή Αυγή, δύναμη!!!”

Εγκεφαλικά στην “Αυγή” από την επιρροή των Ελλήνων Εθνικιστών στους μαθητές:”Χρυσή Αυγή, δύναμη!!!”

Τρόμο και πανικό προκαλεί η εδραίωση και ολοένα αυξανόμενη επιρροή της Χρυσής Αυγής στα πλατιά στρώματα της Ελληνικής κοινωνίας.

Οι Εθνικιστές χαίρουν εκτίμησης και αποδοχής στην περήφανη Ελληνική νεολαία, γεγονός που προκαλεί “εγκεφαλικά” στους συριζαίους.

Ενδεικτική είναι η εισαγωγή του κεντρικού άρθρου της κυριακάτικης “Αυγής” με ένα συμβάν στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης που έκανε την δημοσιογράφο του Σύριζα να… ανατριχιάσει:

Δασκάλα σε σχολείο της Πολίχνης, δηλαδή στο δυτικό τόξο της Θεσσαλονίκης, μου έλεγε πριν λίγο καιρό ότι τρομάζει με την επιρροή που έχει η Χρυσή Αυγή στα νέα παιδιά. Μαθητής της, μόλις 11 χρόνων, της είπε μια μέρα: «Κυρία, δύναμη, ε!!! Χρυσή Αυγή, δύναμη!!!» και έμεινε άφωνη.”

Προειδοποιούμε, λοιπόν τους Συριζαίους, τους νεοδημοκράτες και τους υπόλοιπους πολέμιους της Χρυσής Αυγής να αρχίσουν από τώρα να χωνεύουν την ραγδαία επιρροή του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, γιατί σύντομα θα μείνουν όλοι τους άφωνοι!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-augh-tromazei-me-thn-epirroh-twn-ellhnwn-ethnikistwn-stous-mathhteschrush#ixzz5GdFySG6r

Exit mobile version