Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όλοι στα πόδια του Μπουτάρη! Δένδιας: Να τον στηρίξει και η ΝΔ μαζί με τον Σύριζα

Βαρυσήμαντη συνέντευξη στο ραδιόφωνο έδωσε ο αρχισκευωρός Δένδιας και με τα λεγόμενά του απέδειξε αυτό που πολλές φορές έχουμε πει: στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο δύο κόμματα, η Χρυσή Αυγή και οι άλλοι.

Στην συνέντευξή του αυτή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Μητσοτάκη μετέφερε τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για το ζήτημα και σχετικώς με την συνάντηση Τσίπρα – Μπουτάρη είπε:

«Δεν υπάρχουν απόψεις που είναι μέσα στην κεντροαριστερά κι εμείς δεν μπορούμε να συζητήσουμε μαζί τους. Δεν γίνεται ο κ. Τσιπρας να έχει τη δυνατότητα να ελίσσεται σε όλο το πολιτικό σκηνικό και να κάνει γύρους δεξιά και αριστερά από τη Νέα Δημοκρατία και η Νέα Δημοκρατία, που είναι ένα κόμμα ευρύτερο από τον ΣΥΡΙΖΑ, να μην μπορεί να έχει ευρύτερους διαύλους επικοινωνίας.

Την συζήτηση που κάνει ο Αλέξης Τσίπρας με τον Γιάννη Μπουτάρη θα μπορούσαμε να την κάνουμε κι εμείς. Και με οποιονδήποτε έχει χαρακτηριστικά μιας κεντροαριστεράς ανοικτής στην κοινωνία μπορεί η Νέα Δημοκρατία να συζητήσει. Εάν δεν το επιλέξει είναι θέμα δικό της, όμως δεν είναι μόνο κ. Τσίπρας που μπορεί να συζητά».

Μόνο που ο Τσίπρας στην συνέντευξή του με τον Μπουτάρη ουσιαστικά του έδωσε το «χρίσμα» του Σύριζα για να διεκδικήσει εκ νέου τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Κοινώς, ο Δένδιας ουσιαστικά είπε ότι και η ψευτοδεξιά θα μπορούσε να δώσει το δικό της «χρίσμα» στον Μπουτάρη. Ουσιαστικά, βεβαίως, θα τον στηρίξει, αλλά πιθανότατα θα κατεβάσουν και άλλον υποψήφιο για «τα μάτια του κόσμου», κάποιον που θα είναι προορισμένος για να χάσει.

Ποιες είναι, όμως, οι απόψεις μέσα στην κεντροαριστερά με τις οποίες η ΝΔ θα μπορούσε να συζητήσει; Κοιτώντας τον εκλεκτό της ΝΔ, Γιάννη Μπουτάρη, συμπεραίνουμε ότι ο Δένδιας κάνει λόγο την διαμεσολάβηση για την προδοσία της Μακεδονίας, τα gay pride, την τουρκολαγνεία και άλλα πολλά που χαρακτηρίζουν τις απόψεις του Γιάννη Μπουτάρη.

Ουδεμία έκπληξη από αυτό, βεβαίως, αφού η ΝΔ παρότι βάζει τους πολιτευτές της να παριστάνουν τους «πατριώτες» ήταν η πρώτη που έφερε στην Ελλάδα την θέση περί «σύνθετης ονομασίας» για τα Σκόπια, έκανε μέχρι και κουμπαριές με τον Ερντογάν και γενικώς πρωτοστάτησε στον αντεθνισμό στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oloi-sta-podia-tou-mpoutarh-dendias-na-ton-sthrijei-kai-h-nd-mazi-me-ton-su#ixzz5GhedW8qa

Exit mobile version