Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σύντομα στις γειτονιές μας: Η αραβοκουρδική σύρραξη στη Μόρια έγινε επειδή… δεν νήστευαν στο Ραμαζάνι!

Είδαμε την χθεσινή αιματηρή σύρραξη που σημειώθηκε μεταξύ λαθρομεταναστών στο χοτ σποτ της Μόρια, με αποτέλεσμα να αναστατωθεί ολόκληρο το νησί, από την ξαφνική μετακίνηση εκατοντάδων υποτίθεται Κούρδων.

Μέχρι σήμερα η αιτία της σύρραξης παρέμενε άγνωστη, όμως εν τέλει διέρρευσε. Η επίθεση των αράβων στους κούρδους με ρόπαλα και μαχαίρια έγινε, όπως αναφέρουν τα μέσα, διότι κάποιοι από τους κούρδους δεν… νήστευαν κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού. Και πώς να νηστεύσουν, άλλωστε, αφού οι περισσότεροι εξ αυτών δεν είναι μουσουλμάνοι, αλλά Γιεζιντίτες;

Η αναγγελία του αιτίου της συρράξεως φυσικά θα έπρεπε να αποτελέσει προειδοποίηση προς τους Έλληνες, αφού οι μουσουλμάνοι έποικοι επιτίθενται εναντίον αλλόθρησκών τους όταν γίνονται πλειοψηφία. Με δεδομένο, λοιπόν, τον δημογραφικό μαρασμό των Ελλήνων και την ισχυρή λαθρομεταναστευτική ροή ισλαμιστών προς την Ελλάδα, δεν θα αργήσει η στιγμή που θα πρέπει όλοι μας να νηστεύουμε στο Ραμαζάνι.

Στο κλίμα, άλλωστε, έχει μπει και η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ, η οποία χλευάζει από την μία το Άγιο Φως, αλλά από την άλλη σύσσωμη (πρωτοστατούντος του Τσίπρα) δίνει ευχές για καλό Ραμαζάνι στους ισλαμιστές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/suntomws-stis-geitonies-mas-h-arabokourdikh-surrajh-sth-moria-egine-epeidh#ixzz5GiEEisP7

Exit mobile version