Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η «καλή» και η «κακή» βία

Η «καλή» και η «κακή» βία

Άρθρο στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”

Συγκλονίστηκε σύσσωμο το πολιτικό κατεστημένο με την επίθεση στον Μπουτάρη. Ομόθυμη καταδίκη από κόμματα, οργανώσεις – σφραγίδες, τα ΜΜΕ και φυσικά ξένες πρεσβείες, συνέθεσαν το σκηνικό της αντίδρασης του κατεστημένου απέναντι σε αυτήν την ενέργεια κάποιων στην συγκέντρωση των Ποντίων. Μάλιστα, ακούστε πράγματα, ο Τόσκας – που όλο προσπαθεί να συλλάβει τους «Ρουβίκωνες» και δήθεν του ξεφεύγουν – προανήγγειλε συλλήψεις και αργότερα τις έκανε!

Ένα μικρό χωριό είναι η Ελλάδα και η ειδησεογραφία που την αφορά δεν είναι και ιδιαίτερα μεγάλη, ειδικά αν αγνοήσεις τα διάφορα σκουπίδια που τριγυρνάνε στις εφημερίδες και τα κανάλια. Αξίζει τον κόπο να ανατρέξουμε σε κάποια συμβάντα, πριν το συμπέρασμά μας, προκειμένου να αντιληφθούμε τι ακριβώς γίνεται:

1η Νοεμβρίου 2013: Δύο νεαροί Χρυσαυγίτες, ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μανώλης Καπελώνης, δολοφονούνται άνανδρα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Το καθεστώς όχι μονάχα δεν καταδικάζει το γεγονός, αλλά αντιθέτως ο Πρετεντέρης δηλώνει ότι «θα μπορούσαν να χτυπήσουν και άνθρωποι», σχολιάζοντας την ώρα κατά την οποία έδρασαν οι παρακρατικοί. Η αστυνομία δεν πραγματοποιεί ούτε καν έρευνες για την εύρεση των δραστών.

6 Ιουλίου 2016: Επίθεση παρακρατικών με ρόπαλα, όπλα και άλλα τινά στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι. Στους επ’ αυτοφώρο συλληφθέντες βρίσκεται και ο γιος του υπουργού Σκουρλέτη, ο οποίος αργότερα καταδικάζεται από την Δικαιοσύνη, αλλά όχι και από τα κόμματα. Ο πατέρας του δηλώνει… υπερήφανος που ο γιός του είναι παρακρατικός και η ΝΔ απλώς σιωπά ένοχα.

19 Νοεμβρίου 2016: Παρακρατική πολυπληθής συμμορία με ρόπαλα επιτίθεται στον Συναγωνιστή, Βουλευτή Β’ Αθηνών, Γεώργιο Γερμενή με φανερές δολοφονικές προθέσεις στο Μαρούσι. Η αστυνομία δεν ερευνά καν για να βρει τους αναγνωρισθέντες δράστες και τα κόμματα καλύπτουν την επίθεση με την σιωπή τους.

31 Μαρτίου 2017: Επίθεση τσεκουροφόρων και ροπαλοφόρων στο κτήριο της Κεντρικής Διοικήσεως της Χρυσής Αυγής στην Λεωφόρο Μεσογείων. Παρά το γεγονός ότι το κτήριο της Κεντρικής Διοικήσεως βρίσκεται δίπλα στο Υπουργείο Προ.Πο και την ΓΑΔΑ, δυνάμεις ΟΠΚΕ από την Κηφισιά ειδοποιούνται να έρθουν και φυσικά οι δράστες ουδέποτε ευρέθηκαν.

15 Ιουνίου 2017: Δολοφονική επίθεση παρακρατικών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο από οπλοφόρους, οι οποίοι τραυματίζουν βαρύτατα δύο Συναγωνιστές και μία Συναγωνίστρια. Η αστυνομία ούτε καν ερευνά για την εύρεση των δραστών, ενώ τα κόμματα σιωπούν «δημοκρατικότατα».

Αυτές είναι μονάχα λίγες από τις εκατοντάδες περιπτώσεις επιθέσεων, βομβιστικών ενεργειών, δολοφονικών ενεδρών και άλλα πολλά παρόμοια που έχουν σημειωθεί κατά της Χρυσής Αυγής από την σύμπραξη παρακρατικών εγκληματικών και εγκληματιών του κοινού ποινικού δικαίου. Πέρα, όμως, από την Χρυσή Αυγή, μια ολόκληρη κοινωνία δέχεται την βία της αριστεράς. Παραδείγματα:

Υπόθεση Marfin: 3 νεκροί και ένα αγέννητο βρέφος, από τον εμπρησμό της Marfin από παρακρατικούς της αριστεράς. Ουδείς καταδικάστηκε για το έγκλημα.

Υπόθεση “Ρουβίκωνας”: Παρά την σωρεία εγκλημάτων, όπως παρέλαση με όπλα στα Εξάρχεια και δεκάδες επιθέσεις με βαριοπούλες και άλλα δολοφονικά εργαλεία, η συγκεκριμένη συμμορία και η δράση της χαρακτηρίζονται ως «μέρος του δημοκρατικού διαλόγου» από τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως, ο οποίος ακόμα και όταν λέει ότι θα τους συλλάβει, εν τέλει πάντα… μυστηριωδώς αποτυγχάνει.

Υπόθεση με τις καταλήψεις: Εδώ δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά, αφού οι καταλήψεις θυμίζουν λίγο το… γιοφύρι της Άρτας. Την μέρα εκκενώνονται και ανακαλύπτονται μέσα τους βόμβες και άλλα δολοφονικά εργαλεία και το βράδυ είναι και πάλι γεμάτες με παρακρατικούς δολοφόνους και εγκληματίες. Ονομάζονται δε από τα κόμματα ως «ελευθεριακοί χώροι». Εμείς, με τα… φτωχά ελληνικά μας, γιάφκες θα τις λέγαμε.

Είναι σαφές ότι στην Ελλάδα υπάρχει καλή και κακή βία. Καλή βία είναι η βία που ευνοεί το καθεστώς και εξυπηρετεί τους σκοπούς του. Αυτή όχι μονάχα δεν καταδικάζεται από τα κόμματα, αλλά ενδόμυχα επιδοκιμάζεται και κουκουλώνεται συστηματικά. Κακή βία είναι αυτή που καταδικάζει η πρεσβεία του Ισραήλ και των ΗΠΑ και διώξεις λένε πως έρχονται για όποιον διαφωνεί. Και μην ξεχνάτε, ο Μεγάλος Αδελφός σας παρακολουθεί!

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-kalh-kai-h-kakh-bia#ixzz5GjO8I9Od

Exit mobile version